Life

Serialul de pe Netflix care i-a revoltat pe abonații din România. Are doar 10 episoade, dar nu oricine se poate uita

Un serial de 10 episoade de pe Netflix i-a nemulțumit pe abonații din România. Acțiunea este destul de controversată, astfel că nu orice poate să-l urmărească până la final.
02.05.2024 | 08:12
Serialul de pe Netflix care ia revoltat pe abonatii din Romania Are doar 10 episoade dar nu oricine se poate uita
Un serial de 10 episoade de pe Neflix i-a nemulțumit pe abonații din România. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Netflix a reușit să stârnească noi controverse în rândul abonaților din România. De curând, o producție cu 10 episoade a reușit să îi împartă pe iubitorii de seriale în două tabere. Iată ce titlul a agitat apele pe Netflix.

Serialul de pe Netflix care a împărțit abonații din România în două tabere

Fără doar și poate, Netflix este cea mai populară platformă de streaming de filme. În România, de când s-a lansat și până în prezent, Netflix pare că s-a ridicat la nivelul așteptărilor miilor de abonați.

ADVERTISEMENT

Ca de obicei, platforma abundă în titluri de filme și de seriale. Constant, în biblioteca virtuală sunt urcate zeci de producții. Unele sunt noi, altele sunt mai vechi, dar un lucru este cert: toate acaparează atenția abonaților.

De data asta, un serial lansat în 2018 a reușit să stârnească un val de controverse în rândul abonaților din România. Cele 10 episoade ale producției prezintă o acțiune pe care nu oricine poate să o ”digere”.

ADVERTISEMENT

”Seven Seconds” este un serial din a cărui distribuție fac parte Regina King, Michael Mosley, Russell Hornsby, dar și mulți alții. Acțiunea are în centru un subiect destul de sensibil și prezintă tensiunile constante dintre oamenii de culoare și polițiștii albi.

”Seven Seconds” a obținut din partea publicului nota 7.7 pe IMDb

Povestea serialului ”Seven Seconds” este plasată în Jersey City. Aici, la un moment dat, lucrurile iau o întorsătură neprevăzută. Un adolescent de culoare este rănit de un polițist, ceea ce declanșează întreaga acțiune.

ADVERTISEMENT

Serialul este foarte realist, iar asta i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva este bazat pe o poveste adevărată. Veena Sud, producătoarea ”Seven Seconds” a abordat acest subiect într-un interviu mai vechi. Aceasta a declarat că știrile de zi cu zi au inspirat-o să creeze o astfel de producție.

”Am fost inspirată la scriu scenariul pentru ”Seven Seconds” după ce m-am uitat la știri în fiecare seară. Am văzut scene de groază și povești interminabile despre violența polițiștilor.”, a spus aceasta pentru presa britanică.

ADVERTISEMENT

La nivel global, ”Seven Seconds” a reușit să adune multe aprecieri din partea abonaților Netflix. Cei care au urmărit serialul cu sufletul la gură au susținut că unii actori merită un premiu Emmy pentru cât de bine au jucat.

Abonații din România care au vizionat deja acest serial au păreri împărțite. Unii cred că a meritat din plin să parcurgă cele 10 episoade, în timp ce alții susțin că se așteptau la ceva mai mult.

Ca de obicei, totul depinde de gustul fiecăruia. Însă, dacă vrei să te bucuri de un serial scurt, cu multă acțiune și momente tensionate, ”Seven Seconds” este varianta perfectă.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților