Life

Gestul făcut de Monica Columbeanu și Irina după ce au aflat că Irinel Columbeanu a fost operat. “Le-am urat asemenea”

Monica Columbeanu și Irina au fost extrem de îngrijorate după ce au aflat că omul de afaceri a suferit un AVC și a fost operat. Irinel Columbeanu a dezvăluit ce i-a spus fosta sa soție.
09.03.2022 | 19:54
Gestul facut de Monica Columbeanu si Irina dupa ce au aflat ca Irinel Columbeanu a fost operat Leam urat asemenea
Gestul făcut de Monica Columbeanu și Irina după ce au aflat că Irinel Columbeanu a fost operat. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a trecut prin momente dificile. A suferit un AVC și a fost operat de urgență. Omul de afaceri a dezvăluit că acestea au fost foarte speriate și l-au contactat imediat pentru a afla cum se simte.

Gestul făcut de Monica Columbeanu și Irina după ce au aflat că Irinel Columbeanu a fost operat. “Le-am urat asemenea”

Irinel Columbeanu a trecut prin momente grele. După ce și-a lansat cel de-al doilea volum, “Apofenia”, acesta a suferit un AVC. A ajuns de urgență la spital și a fost operat.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a dezvăluit că fosta sa soție, dar și fiica sa, au fost foarte îngrijorate în toată această perioadă și l-au sunat de mai multe ori. După externare, Irinel Columbeanu le-a trimis cel de-al doilea volum din trilogia sa.

“Am vorbit cu Monica și Irina, le-am trimis cea de-a doua carte prin curier, ar trebui să ajungă fix de 8 martie în Malibu, la amândouă și abia aștept să îmi spună impresia lor.

ADVERTISEMENT

S-au îngrijorat puțin când au aflat ce am pățit, dar mi-au urat sănătate, să am grijă de mine. Le-am urat și eu asemenea și la mulți ani de ziua de 8 martie.”, a spus Columbeanu pentru Wowbiz. 

Irinel Columbeanu și-a revenit foarte repede după operația suferită și spune că va respecta toate sfaturile medicilor. Nu își dorește să mai treacă printr-o astfel de experiență neplăcută. Acum, este dornic să lucreze la proiectul său de suflet.

ADVERTISEMENT

“Mă simt destul de în formă, tocmai plănuiam o continuare a proiectului cu cartea, într-un mod destul de original, care sper să demareze de mâine. Mă simt mult mai bine acum, m-am pus pe picioare destul de repede.

Medicul mi-a recomandat să nu mănânc grăsimi, să nu fumez, să am grijă de sănătate așa cum trebuie”, a mai spus omul de afaceri pentru aceeași sursă .

ADVERTISEMENT