Life

Gestul făcut de o familie de români într-un sejur all inclusive la munte. Imaginea a devenit virală: ”Nu vă pare rău?”

Ce a putut să facă o familie de români într-un sejur all inclusive la munte? Imaginea făcută publică pe internet a devenit virală.
02.07.2023 | 15:46
Gestul facut de o familie de romani intrun sejur all inclusive la munte Imaginea a devenit virala Nu va pare rau
Ce a făcut o familie de români într-un sejur all inclusive la munte. Sursă foto: Pinterest, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tot mai mulți români optează pentru un sejur all inclusive. Nu doar că prețurile sunt mai avantajoase în acest mod, dar oricine scapă și de stresul de a mai ajunge să cheltuiască și alți bani în plus pentru mâncare în alte părți.

Ce a făcut o familie de români într-un sejur all inclusive la munte

Există numeroase locuri pe care românii le adoră când vine vorba de all inclusive. Stațiunile din Bulgaria sunt cele mai căutate de ani buni. De asemenea și Grecia a ajuns în prim plan pentru ofertele sale fabuloase.

ADVERTISEMENT

Iată că și în România avem sejur all inclusive, atât la mare, cât și la munte. Se pare însă că nu toți apreciază acest lucru. Într-o postare pe Facebook, o persoană a publicat o imagine cu ce a rămas la masă după ce o familie de români a luat micul dejun.

După cum este bine cunoscut deja, la un sejur all inclusive nu prea există limite. Poți să iei câtă mâncare dorești, în funcție de pofte și de ce este disponibil la bufet. Unii însă profită cam prea mult de acest lucru.

ADVERTISEMENT

În postarea publicată, un bărbat spune că a fost șocat de ce a putut să facă o familie de români la un hotel din Sinaia. Hotelul ar fi unele extrem de cunoscut, iar totul s-ar fi întâmplat la micul dejun.

”Nu putem da vina pe lipsurile comunismului”

Despre ce este vorba? Se pare că respectiva familie de români și-a umplut farfuriile la maxim. Asta nu ar fi o problemă. Cert este că aceștia au lăsat unele farfurii aproape pline, iar mai apoi, această mâncare ajunge să fie aruncată.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, cel care a făcut postarea nu înțelege un astfel de gest. El a adresat și o întrebare, dorindu-și să afle dacă oamenilor nu le pare rău când pleacă de la masă și lasă atât de multă mâncare să fie aruncată.

Internautul a mai punctat și faptul că este vorba despre o familie tânără cu doi copii. Totodată, acesta a comparat actuala perioadă cu cea a comunismului în postarea sa. El a subliniat de asemenea și risipa care este făcută la un sejur all inclusive.

ADVERTISEMENT
Ce a făcut o familie de români într-un sejur all inclusive la munte. Sursă foto: Facebook
Ce a făcut o familie de români într-un sejur all inclusive la munte. Sursă foto: Facebook

”Suntem în Sinaia la un hotel cunoscut și vreau să va aduc în atenție comportamentul turiștilor români la micul dejun.  Oameni buni, de ce nu va puneți în farfurie puțîn și dacă mai aveți nevoie puteți să va ridicați și să va mai puneți?

De ce vreți să va faceți un bufet la masă? Nu va pare rău când plecați de la masă și o lăsăți așa? De ce sa se arunce atâta mâncare? Nu cred că putem da vină pe lipsurile comunismului in această situație deoarece vorbim de o familie tânăra cu doi copii…”, a fost postarea bărbatului respectiv, care a devenit virală pe internet.

ADVERTISEMENT