ADVERTISEMENT
Life

Gestul incredibil făcut de soțul cântăreței Anca Țurcașiu după ce a părăsit-o. Nimeni nu se aștepta la asta

Autor: Bogdan Solomon | 04.08.2020 | 14:32
Gestul incredibil făcut de soțul cântăreței Anca Țurcașiu după ce a părăsit-o. Nimeni nu se aștepta la asta
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu s-a pus pe treabă după divorț. Sursa foto: click.ro

Anca Țurcașiu a divorțat în urmă cu câteva săptămâni. Ruptura dintre artistă și soțul ei a luat prin surprindere pe toată lumea, în condițiile în care cei doi erau împreună de mai bine de 22 de ani și nimic nu părea să anunțe un astfel de deznodământ.

ADVERTISEMENT

În timp ce unii pun totul pe seama presupuselor infidelități ale lui Cristian Georgescu, alții indică drept principal motiv faptul că medicul încetase să mai lucreze.

De-a lungul timpului, bărbatul s-ar fi mulțumit doar cu banii câștigați de îndrăgita interpretă de muzică populară, deși stomatologia îi aducea venituri deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu, stăpână pe vila din Corbeanca

Divorțul l-a obligat, însă, să revină asupra deciziei, așa că în urmă cu două săptămâni a fost surprins în cabinetul medical din zona Dorobanți. După câteva ore, s-a urcat la volanul autoturismului său, un Vollkswagen Passat, și s-a îndreptat glonț către o adresă din zona Lacului Ciurel din Capitală, unde a rămas peste noapte.

Din câte se pare, la scurt timp după ce Anca Țurcașiu a anunțat despărțirea, fostul soț a părăsit căminul conjugal, deși, în primă fază, cea care a plecat din vila de 300.000 de euro a fost vedeta tv.

ADVERTISEMENT

El a început să-și caute o nouă locuință. De teamă că va avea mari probleme financiare după divorț, Cristian Georgescu s-a pus serios pe treabă.

Cât despre Anca Țurcașiu, aceasta s-a mutat din vila de la Corbeanca, construită pe terenul primit ca dar de nuntă de la nașul Cristian Țântăreanu și și-a achiziționat un apartament în zona Panduri din Capitală. Până la sfârșitul verii va fi, însă, pe litoral, unde are programate mai multe spectacole. După plecarea soțului, ea se va muta, cel mai probabil, înapoi în vila din Paradisul Verde.

ADVERTISEMENT

Mesajul prin care artista a anunțat despărțirea de fostul soț

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!

ADVERTISEMENT

Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu pe contul său de Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!