Sport

Gestul nesăbuit al fanului care a pătruns pe teren la Mallorca produce disperare în familia sa. Va plăti o amendă de 2.000 de euro

16.06.2020 | 12:16
Gestul nesabuit al fanului care a patruns pe teren la Mallorca produce disperare in familia sa Va plati o amenda de 2000 de euro
ADVERTISEMENT

Barcelona a câştigat lejer primul meci după pandemie, impunându-se cu un categoric 4-0 pe terenul celor de la Mallorca şi păstrând avansul de două puncte în fruntea clasamentului în faţa eternului rival Real Madrid.

Meciul în sine nu a avut istoric şi probabil că succesul catalanilor ar fi trecut repede în ochii iubitorilor de fotbal, mai ales că vorbim de o victorie conturată cu mare lejeritate. Însă pe parcursul său s-a petrecut un eveniment care a creat mai multe comentarii şi interes decât fotbalul din teren.

ADVERTISEMENT

Un fan al Barcelonei şi mai ales al lui Lionel Messi, al cărui tricou de naţionala Argentinei îl purta, este cel care a oferit cel mai tare eveniment al confruntării din Insulele Baleare, având un gest nesăbuit, pentru care va suporta consecinţe dure.

Gestul nesăbuit al fanului lui Messi pătruns pe teren la Mallorca – Barcelona

Tânărul a reuşit să pătrundă pe teren, în condiţiile în care accesul publicului era strict interzis pe toate stadioanele din Spania ca urmare a pandemiei de coronavirus, încercând să obţină un autograf sau măcar un selfie cu idolul său, Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

A fost un gest necugetat, pentru că imediat a fost imobilizat, scos din stadion şi dus la secţia de poliţie. Faptul că el a găsit soluţia de a păcăli vigilenţa oamenilor puşi de La Liga pentru a preveni pe fiecare stadion astfel de tentative din partea suporterilor a creat multă polemică şi atacuri la adresa Ligii profesioniste, acuzată că e capabilă să gestioneze situaţia.

Liga a anunţat că e amendat şi va fi dat în judecată. Mama tânărului e disperată

Reacţia Ligii a fost promptă, anunţând că îl va da în judecată pe îndrăzneţ pentru încălcarea protocolului sanitar şi acesta va plăti o amendă de 2.000 de euro. Fapta sa are urmări grave pentru familie, care are o situaţie financiară precară.

ADVERTISEMENT

Mama tânărului vinovat este disperată şi a povestit pentru El Mundo Deportivo situaţia în care se află după fapta fiului ei. “Sunt îngropată în datorii, nu ştiu ce voi face. Nu este deloc uşor. Copilul meu nu şi-a dat seama ce face, trece prin nişte momente dificile.

Sunt o mamă singură, cu 3 copii şi o situaţie financiară foarte grea. Vă asigur că nu se va mai repeta. Sunt foarte supărată pe el. Va trebui să muncească toată vara, non-stop, pentru a plăti amenda.

ADVERTISEMENT

Va fi aspru pedepsit. Fiul meu este încă un copil, care este influenţat de prieteni. Îmi voi asuma responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat“, a spus ea cu ochii în lacrimi.

ADVERTISEMENT