Fotbal international

Lionel Messi, mult peste Cristiano Ronaldo la primele lor meciuri după pandemie. Video cu supremația argentinianului

15.06.2020 | 18:40
Lionel Messi mult peste Cristiano Ronaldo la primele lor meciuri dupa pandemie Video cu suprematia argentinianului
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a avut o prestație mult peste cea a rivalului său Cristiano Ronaldo la primele lor meciuri după pandemia de coronavirus.

Fotbalul a fost întrerupt timp de trei luni, iar fanii au așteptat cu sufletul la gură relaurea sportului rege și implict continuarea duelului la distanță dintre cei doi fotbaliști care au marcat acest sport în ultimii mai bine de 10 ani.

ADVERTISEMENT

Primul a intrat în scenă Cristiano Ronaldo, care a evoluat vineri pentru Juventus Torino în meciul de acasă cu AC Milan, din manșa secundă a semifinalelor Cupei Italiei.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, prestații diametral opuse la primele meciuri după pandemie

Portughezul a avut o prestație mai mult decât modestă. Starul ”Bătrânei Doamne” a ratat un penalty și s-a mai făcut de râs la o fază simplă când din 12 metri a șutat mult peste poartă. Fără gol și fără alte reușite, se poate spune că Ronaldo a dezamăgit la revenire.

ADVERTISEMENT

Primul meci după pandemia de coronavirus pentru Lionel Messi a însemnat o prestație diametral opusă de cea a lui Cristiano Ronaldo. Argentinianul a fost omul-cheie pentru Barcelona în victoria de sâmbătă, de deplasare, scor 4-0, cu Mallorca.

Starul catalanilor a dat două pase decisive la golurile marcate de Martin Braithwaite și Jordi Alba, înainte ca în minutele de prelungire ale meciului să ia o fază pe cont propriu și să finalizeze cu un șut sec din interiorul careului.

ADVERTISEMENT

În apărarea lui Cristiano Ronaldo a venit fostul său coechipier de la Real Madrid, Luka Modric, care a spus că portughezul este cel mai bun jucător din istorie, iar ”galacticilor” le lipsesc golurile sale.

”Ronaldo întotdeauna voia să câștige, el ne motiva și noi imediat reacționam. Este o persoană de nota 10. Are o inimă mare și întotdeauna ne ajută când aveam nevoie”, a declarat croatul.

ADVERTISEMENT
Tags: