Life

Gheboasă a fost acuzat de furt. Scandal imens la un mall din București: ”Nu știa cine sunt”

Probleme mari pentru celebrul artist Gheboasă. Trapperul este revoltat pentru că a ajuns să fie acuzat de furt într-un mall din Capitală.
19.10.2022 | 23:26
Gheboasa a fost acuzat de furt Scandal imens la un mall din Bucuresti Nu stia cine sunt
Trapperul Gheboasă, acuzat că ar fi vrut să fure dintr-un magazin. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gheboasă a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de pe Tip Tok. Trapperul a ajuns la inimile publicului, iar fiecare conținut distribuit ajunge să adune mii de aprecieri.

Gheboasă, scandal imens într-un magazin

Ultima întâmplare prin care a trecut Gheboasă însă a fost una cât se poate de ciudată. Totul a fost filmat, iar clipul video a devenit viral în scurt timp pe TikTok.

ADVERTISEMENT

În imaginile făcute publice, Gheboasă, pe numele său real Emil Gabriel, a ajuns să se certe cu angajații unui magazin dintr-un mall din Capitală.

Se pare că artistul a fost acuzat că ar fi vrut să fure câteva perechi de chiloți, dar ar fi fost oprit la timp. O persoană l-a văzut pe artist la acel moment în magazinul respectiv și nu a putut să nu filmeze totul.

ADVERTISEMENT

Gheboasă era extrem de nervos pentru că un angajat l-a alergat, acuzându-l de furt, iar discuția dintre cei doi a fost una extrem de aprinsă, artistul fiind revoltat de faptul că nu este recunoscut de angajații de acolo.

”El nu știe cine sunt, știi? Tocmai de aia, fugea pe acolo, băi, a furat chiloții”, a spus Gheboasă în filmarea făcută publică pe platforma video TikTok.

ADVERTISEMENT

Critici dure la adresa lui Gheboasă după incidentul din mall

În foarte puțin timp, videoclipul devenit viral a adunat mai aproape 30.000 de vizualizări, dar și sute de comentarii. Au fost internauți care i-au ținut partea artistului, în timp ce alții l-au criticat.

Au fost persoane care au confirmat faptul că mai nimeni nu știe cine este, de fapt, Gheboasă, în timp ce alții au scris cuvinte și mai dure la adresa acestuia.

ADVERTISEMENT

”Cine ești, chiar așa”, ”Păi trebuie să știe? Că nu înțeleg”, ”Oare el știe cine e?”, ”Vă dați seama ce părere are despre el?”, ”Un nimeni”, ”Nu știu de ce ar trebui să știe lumea cine e”, ”Până la urmă ați aflat cine e?”, ”E și el cineva”, ”Ești cineva și tu”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de unii utilizatori de TikTok.

ADVERTISEMENT
Tags: