Life

Cine este Gheboasă, artistul care a spart toate topurile posibile. Are milioane de vizualizări cu piesa „Dă-i țiganca” și e viral printre adolescenții din România

Cine este Gheboasă, artistul care a spart toate topurile posibile. Artistul are milioane de vizualizări la piesa „Dă-i țigancă”.
24.09.2022 | 11:30
Cine este Gheboasa artistul care a spart toate topurile posibile Are milioane de vizualizari cu piesa Dai tiganca si e viral printre adolescentii din Romania
Cine este Gheboasă, artistul viral pe Tiktok. A spart toate topurile. Foto: Colaj Fanaitk / Instagram
ADVERTISEMENT

Gheboasă nu este deloc străin de lumina reflectoarelor, iar acum este viral pe Tiktok și mulți adolescenți sunt fanii piesei sale „Dă-i țigancă”.

Cine este Gheboasă, artistul viral pe Tiktok. A spart toate topurile

Gheboasă este artistul care are milioane de vizualizări la piesele sale și care a devenit viral pe Tiktok. „Dă-i țigancă” este piesa care l-a făcut faimos și cu care a reușit să iasă cu adevărat din anonimat.

ADVERTISEMENT

Totuși, Gheboasă a mai fost în lumina reflectoarelor și în trecut. Acesta a participat la One True Singer, unde a fost preferatul lui Grasu XXL, dar a fost eliminat rapid.

Gheboasă a participat la emisiunea One True Singer în primul său sezon, dar a fost dat afară după numai trei ediții, pentru că a încălcat regulile.

ADVERTISEMENT

Gheboasă a reușit să se facă cunoscut și acum, datorită faimei din online, este foarte solicitat pentru concerte.

Gheboasă are iubită de luni bune. Ce spune despre ea

Desigur că faima i-a adus și multe fane, dar acestea trebuie să știe că Gheboasă este fidel unei singure femei și este deja într-o relație.

ADVERTISEMENT

Acesta povestea pe rețelele de socializare că are o relație de luni bune cu o tânără, despre care nu a vrut să dea mai multe detalii.

Totuși, artistul care este acum în vogă și faimos pe Tiktok a mărturisit că el și iubita lui se știu de când erau mici și părinții nu le dădeau voie să fie împreună.

ADVERTISEMENT

Acum, cei doi îndrăgostiți s-au regăsit și își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor, iar partenera lui îl însoțește pe Gheboasă la toate concertele sale.

„Am o relație de vreo șapte luni. De fapt, nu e chiar de șapte luni. Noi ne vedeam pe ascuns când eram mici, pentru că părinții nu erau de acord.

Ne-am despărțit într-un final și ne-am regăsit acum. O iau cu mine la concerte și știe exact cum să digere lucrurile referitor la fane. Sunt foarte fidel iubitei mele”, a declarat Gheboasa.

ADVERTISEMENT
Tags: