News

Gheorghe Dincă a vorbit despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Diferența majoră dintre ele, în viziunea criminalului

15.12.2019 | 19:03
Gheorghe Dinca a vorbit despre Alexandra Macesanu si Luiza Melencu Diferenta majora dintre ele in viziunea criminalului
Cum le descrie Gheorghe Dincă pe cele două fete ucise. Sursa foto: kanald.ro
ADVERTISEMENT

Gheorghe Dincă continuă seria confesiunilor despre cele două adolescente pe care le-a răpit, violat și ucis cu sânge rece. Criminalul din Caracal le descrie pe cele două fete diferit față de cum sunt în realitate.

Monstrul din Caracal, noi dezvăluiri în fața anchetatorilor

Inculpatul în cazul adolescentelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu contună seria mărturiilor. Mecanicul din Caracal, Gheorghe Dincă, le-a descris pe cele două fete pe care le-a omorât complet diferit față de cum le știu rudele și prietenii.

ADVERTISEMENT

Dincă și-o amintește pe Luiza, prima fată răpită, ca fiind desculță, zâmbitoare și matură. În schimb, despre Alexandra inculpatul are o cu totul altă părere. Criminalul spune despre fata de 15 ani că era tristă, ”gata să plece, cu adidași în picioare”.

Psihologii spun că cel mai probabil, Dincă încurcă imaginile și vorbește despre momentul în care Alexandra Măceșanu a sunat la 112, în dimineața zilei de joi, 25 iulie, cu dorința de a pleca din ”casa groazei”.

ADVERTISEMENT

Cum a intrat vecinul Fănică în povestea lui Gheorghe Dincă

Psihologii care au analizat cazul crimelor de la Caracal spun că este interesant și momentul în care Fănică, Ștefan Risipițeanu, a intrat în povestea criminalului.

Dincă le-a spus anchetatorilor că vecinul său a picat fix în clipa în care intra cu mașina în curte, iar în autoturism o avea sechestrată pe Luiza.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Dincă susține că Fănică a venit să ceară tutun, dar nu a rămas la poartă așa cum i-a cerut, ci a intrat în curte.

Vecinul criminalului a observat-o pe Luiza țipând în mașină și a cerut să profite și el de fată.

ADVERTISEMENT

Inculpatul l-a lăsat pe Fănică să întrețină relații sexuale cu adolescenta de 18 ani, în ciuda faptului că Luiza Melencu îl rugase să nu o facă.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost și momentul în care Dincă l-a amenințat pe Fănică să nu spună nimic nimănui și chiar i-a dat bani de țigări.