News

Gheorghe Dincă, declarații revoltătoare la ultimul termen de judecată din dosarul Caracal. Mama Alexandrei Măceșanu, amendată de judecătoare: “Își bat joc de noi!” Update

Miercuri, 11 mai, la Tribunalul Olt, a avut loc un nou termen în dosarul Caracal. Principalul acuzat, Gheorghe Dincă, a făcut o serie de declarații revoltătoare, care i-au cutremurat pe părinții fetelor.
12.05.2022 | 10:56
Gheorghe Dinca declaratii revoltatoare la ultimul termen de judecata din dosarul Caracal Mama Alexandrei Macesanu amendata de judecatoare Isi bat joc de noi Update
Dosarul Caracal. Moment cumplit pentru părinții fetelor. Ce a spus Gheorghe Dincă despre acestea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
12-05-2022
07:56

Mama Alexandrei Măceșanu, scoasă din sala de judecată

Mama Alexandrei Măceșanu a fost evacuată din sala de judecată şi amendată. Aici s-a ajuns după ce femeia a acuzat-o pe judecătoare că l-a încurajat pe Gheorghe Dincă să dea detalii despre felul în care i-a abuzat fiica. 

Își bat joc de noi! Să vadă o țară întreagă cum îi ascultă toate balivernele lui Dincă… N-am apucat să mai stăm până la final. Lăsați-mă că nu mai pot, mi-e rău! Ce să declare?…

Că Alexandra s-a dus cu el, că era Făt-Frumos… Ce a declarat cu Luiza, același lucru vrea să declare și cu Alexandra”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu.

Și bunicul Luizei Melencu a fost evacuat din sala de judecată în același moment în care mama Alexandrei Măceșanu fost nevoită să iasă. ”Ne așteptam la așa ceva.

Dincă declară și spune destul de clar că el a avut de-a face cu două prostituate pentru că a căzut la înțelegere cu cei care i-au luat declarații la timpul respectiv ca să-i ușureze din pedeapsă”, a precizat bunicul Luizei Melencu, conform Antena 3.

După aproape trei ani de la evenimentele care au şocat întreaga Românie, Gheorghe Dincă, principalul acuzat în dosarul penal de la Caracal, era așteptat, miercuri, să mărturisească adevărul în acest caz.

Dosarul Caracal. Moment cumplit pentru părinții fetelor. Ce a spus Gheorghe Dincă despre acestea

La finalul audierilor de la mijlocul acestei săptămâni, în care ”monstrul din Caracal” trebuia să spună cu exactitate ce s-a întâmplat cu cele două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, avocații familiilor îndurerate acuză un simulacru de proces.

ADVERTISEMENT

Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu, precum și Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceşanu, afirmă că cele spuse recent de Gheorghe Dincă la ultimele două termene de judecată sunt în bună parte fabulaţii.

În prezent, Dincă este acuzat de către procurorii DIICOT că a răpit, sechestrat, violat şi omorât două adolescente, arzându-le trupurile într-un butoi din curtea casei sale.

ADVERTISEMENT

Inculpatul a venit, miercuri, cu o variantă imposibil de crezut. Suspectul de crimă a dat de înțeles, spun atât membrii celor două familii, cât şi cei doi avocaţi, că Luiza şi Alexandra erau fete de moravuri ușoare care s-ar fi lăsat foarte uşor convinse să întrețină relaţii sexuale pe bani.

Interesant este că noua variantă se bate cap în cap cu mai multe declarații date de Dincă în faza de urmărire penală, declarații conform cărora acesta le-ar fi ucis pe fete şi le-ar fi ars cadavrele într-un arzător improvizat.

ADVERTISEMENT

Părinții victimelor au ripostat în sala de judecată față de mărturiile lui Dincă

Părinții victimelor de la Caracal au fost de-a dreptul șocați de un alt moment neverosimil petrecut miercuri în sala de judecată.

Dincă a povestit în detaliu cum a determinat-o pe Alexandra, fata de 15 ani, să-i facă sex oral. În acel moment, judecătoarea nu doar că nu l-ar fi oprit pe inculpat să ofere toate acele amănunte, ci chiar l-a încurajat. Episodul a determinat reacţii furioase din partea mamei Alexandrei, dar şi din partea rudelor Luizei Melencu, notează Adevărul.

ADVERTISEMENT

”Judecătoarea l-a susţinut în exprimarea acelor expresii obscene cu privire la fete. Expresii de jignire, pur şi simplu. A sugerat că şi Alexandra, şi Luiza sunt nişte prostituate. Nu i-au pus, nici judecătoarea şi nici procurorul, nişte întrebări prin care să se afle unde ar putea fi fetele.

Nu, întrebările care au fost: cum era, cum presta sex…? Nu ne interesează performanţele sexuale ale lui Dincă, ci ne interesează unde sunt fetele. Nu a fost un interogatoriu condus cu profesionalistm”, a spus, revoltată, avocata Obârşanu.

ADVERTISEMENT