Sport

Gheorghe Hagi „înțeapă” Rapid după victoria cu 7-2: „Ei au venit puțin pe sus după ultimele două victorii”

Gheorghe Hagi a reușit o victorie de senzație împotriva Rapidului lui Adrian Mutu, scor 7-2. Ce a spus după meci antrenorul liderului din SuperLiga
07.05.2023 | 00:20
Gheorghe Hagi inteapa Rapid dupa victoria cu 72 Ei au venit putin pe sus dupa ultimele doua victorii
Gheorghe Hagi a reușit o nouă victorie cu Farul și continuă marșul spre titlu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a reușit încă o victorie entuziasmantă cu Farul, de data aceasta împotriva Rapidului. Denis Alibec, Tudor Băluță și Louis Munteanu s-au întrecut în goluri spectaculoase.

Gheorghe Hagi explică diferența uriașă de la Farul – Rapid: „Am pregătit foarte bine meciul pe defectele lor”

Gheorghe Hagi a fost pe deplin mulțumit de evoluția elevilor săi, după ce l-a umilit pe Adrian Mutu: „O seară frumoasă pentru noi, dar nu magică. Perfectă. Am pregătit meciul foarte bine din toate punctele de vedere și eu cred că ei au venit puțin pe sus după ultimele două victorii.

ADVERTISEMENT

Ne-a ieșit așa de bine pentru că am pregătit meciul foarte bine pe defectele lor. Pentru mine toată echipa a jucat, nu doar Denis. Mijlocașii și atacanții au făcut o presiune incredibilă Rapidului și apărătorii au jucat bine. 

E bine. Am marcat și un gol din corner. E o seară frumoasă, dar toate durează o zi în fotbal și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să fim modești. 

ADVERTISEMENT

E greu pentru ei și pentru Mutu. E clar că ai multe gânduri la cald, dar e meritul lui Farul. Au făcut totul la nivel perfect, exact cum am pregătit. 

Gheorghe Hagi, conștient de forța Farului pe teren propriu: „Dacă păstrăm asta suntem periculoși”

Am zis că acasă jucăm foarte bine și dacă păstrăm asta suntem periculoși. În deplasare tre sa încercăm să facem lucrurile ca acasă. Trebuie să pregătim foarte bine meciul. Craiova e o echipă foarte, foarte bună acasă și sunt valoroși. 

ADVERTISEMENT

„Regele” își face griji din cauza accidentărilor înainte de ultimele trei etape

Trebuie să găsesc alternative, nu mă plâng când lipsește cineva și e o oportunitate pentru ceilalți. Presiunea e pentru toți că noi jucăm înaintea tuturor”.

Cu trei etape înainte de finalul play-off-ului, Farul Constanța e lider cu 46 de puncte. Pentru echipa lui Gheorghe Hagi urmează un meci dificil cu Universitatea Craiova în deplasare, pe teren propriu cu FCSB și în ultima etapă în deplasare cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

După victoria în fața Rapidului, Farul s-a distanțat la 6 puncte de FCSB, care are un meci mai puțin și va întâlni pe cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe pe Național Arena.

ADVERTISEMENT