Sport

Gică Hagi a tras o sperietură înainte de Farul – Rapid și duelul cu Adrian Mutu: „Voiau să ne vadă tactica”

Gică Hagi a oferit faza zilei în SuperLiga înainte de meciul dintre Farul și Rapid. „Giuleștenii”, aproape să intre în vestiarul liderului. Replică savuroasă a „Regelui”
06.05.2023 | 21:51
Gica Hagi a tras o sperietura inainte de Farul  Rapid si duelul cu Adrian Mutu Voiau sa ne vada tactica
Gică Hagi e aproape de al doilea titlu cu echipa sa de la Constanța. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a oferit moment hilar înainte de Farul – Rapid. Jucătorii „alb-vișinii” erau să intre în vestiarul „marinarilor” din greșeală, după ce au efectuat încălzirea.

Gică Hagi, aproape să fie „deconspirat” de jucătorii Rapidului înainte de meciul de la Ovidiu

În timp ce oferea un interviu înainte de meciul cu Rapid, Gheorghe Hagi i-a surprins pe jucătorii „giuleșteni” când erau gata să intre în vestiarul echipei sale.

ADVERTISEMENT

Antrenorul i-a oprit după ce a țipat la ei: „Nu, nu, nu! Bă, unde vă duceți? Jos!”, a fost indicația promtă a „Regelui”, spre amuzamentul reporterilor.

Amuzat și el de situație, Gică Hagi a exclamat apoi mai în glumă, mai în serios: „Voiau să ne vadă tactica!”. Jucătorii Rapidului ar fi putut să vadă tactica de joc a celor de la Farul, dacă ar fi intrat în vestiarul „gazdelor”, asta explică și reacția „Regelui”.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, pierdere importantă înainte de meciul cu Rapid: „L-am pierdut și pe Popescu”

Gică Hagi consideră că Farul și Rapid au demonstrat în acest sezon din SuperLiga că pot învinge pe oricine: „E clar că trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci în parte. Am avut această strategia de la începutul campionatului, să încercăm să jucăm un fotbal bun și să câștigăm.

Rapid e o echipă foarte bună, foarte bine organizată, cu un antrenor care a arătat că are un potențial foarte mare. Noi și Rapid suntem echipele care am arătat că putem să ne batem cu cele mai bune echipe din România, care au arătat că își propun să câștigăm campionatul”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a dezvăluit însă că Farul nu îl va mai putea utiliza în acest sezon pe Mihai Popescu: „Din păcate, săptămâna trecută l-am pierdut pe Gustavo, iar săptămâna asta l-am pierdut și pe Popescu.

O problemă la genunchi. Încă nu știm clar cât va sta, dar nu cred că va mai fi apt pentru aceste ultimele patru meciuri”.

ADVERTISEMENT

Farul, început perfect în meciul cu Rapid, însă la o fază discutabilă

Farul Constanța a reușit un început perfect de partidă. Golgheterul Denis Alibec a transformat cu emoții de la unsprezece metri încă din minutul 2. Însă lovitura de pedeapsă este una discutabilă, chiar dacă decizia a fost confirmată și de VAR.

Centralul Cătălin Popa a arătat punctul cu var după o intervenție a lui Horațiu Moldovan asupra lui Adrian Mazilu, la o fază la care tânărul atacant a pătruns excelent.

ADVERTISEMENT