Sport

Gheorghe Hagi laudă FCSB după ce a devenit campioana României: „A dominat campionatul. Echipa cea mai bună“

Gheorghe Hagi a avut un discurs laudativ la adresa campioanei României, FCSB, care a dobândit statutul chiar în urma partidei cu Farul Constanța, de pe Arena Națională.
28.04.2024 | 08:10
Gheorghe Hagi lauda FCSB dupa ce a devenit campioana Romaniei A dominat campionatul Echipa cea mai buna
FCSB a devenit campioană chiar sub privirea foștilor campioni / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a venit la București pentru partida cu FCSB, care avea o miză importantă pentru bucureșteni. FCSB avea nevoie doar de un punct pentru a fi campioană, dar a plecat acasă cu trei puncte.

Gheorghe Hagi, laudativ la adresa campioanei FCSB

FCSB este noua campioană a României, după ce a învins chiar trupa „Regelui“ pe Arena Națională. Gheorghe Hagi a avut un discurs unde a adus elogii echipei lui Gigi Becali, pe care o vede cea mai bună.

ADVERTISEMENT

„Regele“ a spus că toate celelalte contracandidate ale FCSB-ului au avut fluctuații, iar bucureștenii nu. Fără hibe, FCSB a galopat în lupta pentru titlu, iar acum se află la 14 puncte de locul secund.

“Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul. Echipa cea mai bună. Noi, ca celelate cluburi, am avut fluctuațîi, nu am avut o linie. Astăzi am încercat, am vrut, ne-am dorit, dar au fost puține realizări. Puteam să facem, cred eu, mult mai mult dacă nu eram așa de precipitați.

ADVERTISEMENT

Cred că noi ar trebui să vorbim mai puțin și să felicităm adversarul, FCSB-ul, care e campioana României și merită felicitări. A fost o luptă foarte grea în play-off, întâlnești numai echipe puternice.

Se poate întâmpla orice, dar eu cred că dacă eram mai atenți în unele momente puteam face mai mult”, a spus Gică Hagi la conferința de presă de la finalul meciului cu FCSB, pierdut cu 2-1 de trupa sa.

ADVERTISEMENT

Lupta continuă pentru Gheorghe Hagi

Farul Constanța continuă lupta pentru locul secund, acolo unde se bate cu Universitatea Craiova și CFR Cluj. Gheorghe Hagi are o misiune dificilă, întrucât se află la doar un punct de cele două, cu un meci mai mult.

Avantajul constănțenilor este că au de disputat meci cu Sepsi acasă, ocupanta ultimului loc, iar apoi primește vizita Craiovei. Disputarea partidelor la Ovidiu ar putea fi decisivă pentru constănțeni, care în ultima etapă merg la Cluj.

ADVERTISEMENT

„Sunt momente și momente, așa e fotbalul. Nu știu dacă a ieșit mingea afară sau nu la golul doi al lui FCSB. Sperăm să reușim în lupta noastră pe care o avem cu celelalte echipe de a intra în Europa.

Bătălia va fi foarte grea, sunt echipe puternice, poți să câștigi sau să pierzi cu oricine. Vor conta detaliile mici, așa cum a fost și în seara aceasta. Dacă aveam mai multă personalitate, iar în anumite momente eram mai bine, puteam câștiga acest meci“, a spus Gheorghe Hagi la conferința de presă.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete