Sport

Gheorghe Hagi, rezervat înainte de meciul cu Flora Tallin: „Sper ca toţi să înţeleagă asta!”

Gheorghe Hagi a vorbit la conferința de presă dinaintea meciului cu Flora Tallin din turul trei preliminar al UEFA Europa Conference League
15.08.2023 | 23:06
Gheorghe Hagi rezervat inainte de meciul cu Flora Tallin Sper ca toti sa inteleaga asta
Gheorghe Hagi, pe banca lui Farul la meciul cu Flora Tallin. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi rămâne rezervat în privința accederii în play-off-ul Conference League, deși „marinarii” au câștigat cu 3-0 în prima manșă. „Regele” a vorbit la conferința de presă.

Gheorghe Hagi, înainte de Flora Tallin – Farul: „Am venit aici să câștigăm”

Gheorghe Hagi nu se culcă pe o ureche, deși mulți văd campioana României deja calificată: „E un meci care începe de la 0-0. Trebuie să facem un meci bun pentru că întâlnim o echipă puternică. Am venit aici ca să câștigăm. Nu putem să ne uităm în spate”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul „marinarilor” nu consideră că duelul este foarte dezechilibrat: „Sper ca toți să înțeleagă asta. Ne-am cunoscut la Constanța ambele echipe. Meciul a fost echilibrat. Calitatea jucătorilor a făcut diferența. Și ei au avut ocazii bune.

Noi avem cea mai bună academie din România. Baza clubului e făcută prin academie. Promovăm jucători tineri foarte mult. Trebuie să îi dai curaj și să fii alături de jucătorul tânăr!”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Flora Tallin a prefațat și el duelul cu echipa lui Gică Hagi

Jurgen Henn, tehnicianul estonienilor, a găsit explicațiile pentru înfrângerea dură de la Ovidiu: „Am pierdut mingea, iar adversari au fost norocoși că mingea a sărit din nou la ei.

După primul gol, ei au câștigat încredere, dar am reușit să preluăm controlul jocului. În final, am început să vânăm golul, dar așa adversarii au reușit să își creeze șanse”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Florei Tallin e realist în privința șanselor echipei sale: „Trebuie să realizăm că este aproape imposibil să ne calificăm. Este nevoie de un miracol uriaș. Înaintea returului, putem spune că șansele noastre de a ne califica sunt de 1%.

Trebuie să jucăm cu demnitate. Probabilitatea să ne calificăm este mică, dar vom încerca să abordăm meciul cu relaxare și să obținem ceva”, a concluzionat Henn.

ADVERTISEMENT

Flora Tallin – Farul Constanța, meciul retur din turul trei preliminar al UEFA Europa Conference League se vede miercuri, 16 august, în direct la Digi Sport 1 și Prima Sport 1, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT