Sport

Gheorghe Mustață, jurnal de Berceni. Dialog savuros cu jucătorii înainte de FCSB – CFR Cluj. Cum l-a amenințat pe Sorescu: „Ai să vezi ce pățești!”. Video

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a mers în cantonament și a stat de vorbă cu jucătorii înainte de meciul cu CFR Cluj. Cum i-a certat pe Sorescu și Tavi Popescu
11.05.2023 | 16:29
Gheorghe Mustata jurnal de Berceni Dialog savuros cu jucatorii inainte de FCSB  CFR Cluj Cum la amenintat pe Sorescu Ai sa vezi ce patesti Video
Peste 30.000 de suporteri ar putea fi prezenți la derby-ul FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a sunat mobilizarea înainte de meciul cu CFR Cluj, iar jucătorii FCSB au transmis mai multe mesaje de mobilizare după ce au aflat că s-au vândut deja peste 30.000 de bilete.

Gheorghe Mustață și Mihai Stoica anunță că FCSB a vândut aproape 30.000 de bilete la derby-ul cu CFR Cluj:

Liderul Peluzei Nord FCSB e convins că la meciul împotriva campioanei României va fi o asistență record pe Național Arena, după anunțul lui Mihai Stoica: „Ne apropiem de 30.000 vertiginos. Mă gândesc că poate facem un record dacă face și Craiova ceva. Indiferent de ce se întâmplă la Craiova, campionatul se va juca până în ultima etapă. Nu va mai fi ce-a fost în anii trecuți.

ADVERTISEMENT

Important e ca noi să câștigăm. Până la urmă, asta e tot ce contează. Cu Nordul lângă noi, numai erori prea mari de arbitraj ne-au oprit să câștigăm anumite meciuri. În rest, băieții cred că au demonstrat că simt ce se transmite din tribună și din peluză. Ne vedem duminică”, a spus managerul general al FCSB.

Mihai Stoica e convins că dacă Farul va face pași greșiți pe „Ion Oblemenco”, suporterii FCSB vor veni în număr și mai mare la derby-ul cu CFR Cluj, care își joacă ultima șansă în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, în dialog cu jucătorii FCSB: „Pff, se umple. Mai e ceva de zis?”

Primul jucător cu care a stat de vorbă ultrasul a fost Florinel Coman: „E bine dacă s-au vândut 30.000 de bilete. Să vină în număr cât mai mare, pentru că e un meci foarte important pentru câștigarea campionatului. Trei meciuri în care trebuie să avem trei victorii și să ne bucurăm cu toții la final”.

Darius Olaru. căpitanul FCSB, i-a mobilizat și mai mult pe fani: „Se poate și mai mult de 30.000! Haideți lângă noi să câștigăm campionatul!”, iar Billel Omrani a fost cel mai surprins: „Deja? Deja? Deja? E full stadionul acum, nu? Veniți, veniți la noi, cea mai frumoasă atmosferă!”.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a rămas fără cuvinte: „Pff, se umple, se umple stadionul. Mai e ceva de zis?”, fiind completat de Joyskim Dawa: „Serios? C’mon, vă așteptăm pe toți!” și Alexandru Pantea: „Foarte bine. Să se umple, să tremure stadionul!”.

Andrei Cordea se gândește deja la meciul cu Farul: „Să mergem să batem și acolo și să luăm campionatul”

Andrei Cordea e convins că FCSB va avea parte de o susținere impresionantă și deja e cu mintea la derby-ul de titlu cu Farul: „Cred că o să fie arhiplin, 40.000 cel puțin. Veniți alături de noi, cred că putem să batem CFR-ul. Să mergem la Farul, să batem și acolo și să luăm campionatul”.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea apelează la ajutorul divin: „Doamne ajută, și mai multe, să fie peste 45.000. Vă așteptăm cu drag, să ne susțineți și să câștigăm. Avem nevoie de voi!”.

Ce au mai spus jucătorii FCSB

  • Deian Sorescu: „Sper să se vândă în continuare la fel. Vă așteptăm să fiți alături de noi în continuare”.
  • Adrian Șut: „Să vină cât mai mulți, să umplem stadionul și să câștigăm, să ne batem la titlu”.
  • Ștefan Târnovanu: „Vă așteptăm în număr cât mai mare, să umplem stadionul și noi să câștigăm și să fim fericiți”.

Cordea, Sorescu și Tavi Popescu, avertizați de șeful galeriei FCSB

Mustață a ținut să îi transmită un mesaj clar lui Deian Sorescu: „Din partea mea, ai o singură vorbă. Și, dacă n-o respecți, ne certăm amândoi. În momentul în care dai gol și nu te sui pe gard la noi, ai să vezi ce pățești”. Fostul dinamovist a răspuns temător: „Mă urc, dar mă luați acolo pe sus”.

„Perla” lui Gigi Becali a fost chemată de asemenea la apel: „La primul gol pe care îl dai, te rog frumos, să rupi peluza. Nu fugiți în stânga, în dreapta, rupeți peluza, că acolo e frumos”. Octavian Popescu s-a conformat imediat: „Gata, așa facem!”. 

De același tratament a avut parte și Andrei Cordea, iar Gheorghe Mustață a mai adăugat: „Acum n-are scăpare. A promis ceva meciul trecut, dar nu s-a ținut de cuvânt. I-am spus că dă gol și ce trebuie să facă. A promis și m-a păcălit. Glumim, îmi place să-i agit așa un pic. Când dau gol, se bucură și ei săracii unde prind. Nu-și mai dau seama că la noi trebuie să ajungă. Se bucură pentru atmosferă, pentru gol. N-avem ce să le zicem”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,26 este cota pentru „șansă dublă: 1x” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT