Sport

Ștefan Târnovanu, show total cu un comediant la baza FCSB. Portarul se consideră furat de arbitri: „Am trăit-o!”. La ce echipă își dorește să ajungă. Video

Ștefan Târnovanu și Andrei Ciobanu s-au întrecut la 4 probe în baza FCSB. A ieșit show total. Ce a spus portarul de arbitri și clubul la care își dorește să ajungă.
11.05.2023 | 11:09
Stefan Tarnovanu show total cu un comediant la baza FCSB Portarul se considera furat de arbitri Am traito La ce echipa isi doreste sa ajunga Video
Ștefan Târnovanu e evaluat la 1,5 milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu este deja curtat de mai multe cluburi din străinătate, iar Gigi Becali ar putea să obțină o sumă uriașă pentru un portar. Tânărul goalkeeper de 22 de ani a acceptat provocarea comediantului Andrei Ciobanu, care l-a supus la patru probe. A ieșit show în baza de la Berceni.

Ștefan Târnovanu, show total cu Andrei Ciobanu: „De ce nu e bine să angajezi arbitri să-ți zugrăvească o casă? Pentru că te fură VAR!”/ „Am trăit-o!”

Andrei Ciobanu este comediant și unul dintre cei mai cunoscuți fani ai FCSB-ului. Târnovanu a demonstrat că are simțul umorului și a făcut față provocărilor actorului, care l-a supus la patru probe.

ADVERTISEMENT

„O să te bat azi de nu o să mai vii niciodată pe-aici”, i-a spus portarul titular al FCSB. Și acest lucru s-a adeverit, după ce Târnovanu a câștigat cu 14-28. Dacă la penalty-uri s-a impus fără emoții, la șuturile de la distanță a avut probleme mari: „Vezi de ce stau în poartă?”, s-a amuzat fotbalistul.

Cei doi apoi s-au întrecut în glume și-au încercat să își facă oponentul să râdă: „Ce ești dacă ți-ai făcut averile din electrocasnice? Magnat de frigider”, a început portarul FCSB, iar comendiantul a replicat: „Știi de ce nu merg niciodată cu CFR călătorii? Pentru că sunt prea marfă”.

ADVERTISEMENT

Și glumele au continuat în cascadă, care mai de care mai hilare: „De ce lupii urlă la lună? Pentru că la săptămână ar fi prea des”/, „De ce Oțelul Galați câștigă meciuri doar vară? Pentru că fierul bate cât e cald”/, „Ce zice o groapă paranoică? Bă… cred că ăștia mă sapă!”/, „Cum fac ursoaicele adolescente? Fată… gen… mor!”/ , „Cu ce merge un iepure la restaurant? Cu un vin demisec”.

A urmat o glumă a lui Andrei Ciobanu la care Ștefan Târnovanu a dat un răspuns savuros: „De ce nu e bine să angajezi arbitrii să-ți zugrăvească o casă? Pentru că te fură la VAR!”„Am trăit-o”, a spus portarul FCSB mai în glumă mai în serios, iar comendiantul l-a completat: „Tu ești obișnuit cu asta”.

ADVERTISEMENT

Nu a lipsit nicio glumă despre fostul finanțator al lui Dinamo: „Care este maneaua preferată a copiilor lui Borcea? Când e frate lângă frate… lângă frate… lângă frate…”. Târnovanu a închis runda: „De ce a parcat barza pe banda de urgență? Fiindcă avea pană”.

Ștefan Târnovanu și Andrei Ciobanu s-au duelat apoi la penalty-uri și șuturi de la distanță: „O băgăm pe-aia a lui David Luiz acum!”. La ce echipă visează să ajungă

Ștefan Târnovanu a încasat goluri spectualoase de la Andrei Ciobanu, care i-a marcat chiar și cu „rabonna”, însă a arătat că știe și cu mingea: „O băgăm pe-aia a lui David Luiz acum!”, a spus înainte să înscrie cu șut în forță.

ADVERTISEMENT

A urmat un concurs de „cultură generală”, iar portarul a dezvăluit la ce echipă mare visează să ajungă: „Cum se numește cartierul rezidențial pe care-l construiește Dorian Popa?”, l-a întrebat Andrei Ciobanu. Răspunsul a venit la fel de prompt: „Hâtz Residence!” și l-a amuzat pe comediant: „De ce stai pe Tik-Tok? Antrenament încontinuu! Ca să ajungi la Chelsea!”. Portarul FCSB și al naționalei României a replicat sigur pe el și calitățile sale: „O să ajung și acolo”.

Apoi cei doi au trebuit să completeze un vers al mai multor melodii cunoscute, iar Andrei Ciobanu și-a demonstrat și calitățile vocale și i-a făcut o dedicație portarului FCSB: „Ai zis că vii dar nu ai mai venit”. Comediantul a cântat melodia lui Theo Rose și Bogdan DLP „Fără tine”: „Am plâns nopți întregi aproape un an/ Dar o să regreți îți spune Ștefan”.

Ștefan Târnovanu l-a surprins apoi pe Andrei Ciobanu după ce a răspuns „fulger” la întrebarea: „Care sunt numele celor cinci surori Kardashian?”.

Portarul a trebuit să recunoască jucătorii FCSB după frizuri: „Îl avem pe Batman Florinel Coman! Bătrânul nostru, Risto”

Ștefan Târnovanu a făcut show la proba în care trebuia să dea numele coechipierilor săi doar după frizura lor: „Ăsta e Compagno 100%! După bentiță și după frizură!”. 

Florinel Coman a primit un supranume savuros: „Îl avem pe Batman aici!”. Cel mai mai mult i-a dat de furcă un om din apărare: „Ăsta cred că e Iulică Cristea, dar nu mai are părul așa. După ce și-a spart capul s-a tuns scurt”.

Internaționalul muntenegran Radunovic a fost dat în vileag de Ștefan Târnovanu: „Bătrânul nostru fără păr, a început să-i cadă… Risto”, a spus portarul despre fundașul stânga al FCSB.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,26 este cota pentru „șansă dublă: 1x” la meciul FCSB – CFR Clu

ADVERTISEMENT