Life

Gheorghe Turda iese la atac! Mesaj pentru Constantin Enceanu și Lupu Rednic: “N-au nicio legătură cu valoarea mea”

Gheorghe Turda se pregătește de spectacolul său aniversar care va avea loc în doar câteva zile, la Sala Radio. Cu această ocazie, el a vorbit și despre doi colegi de-ai săi.
26.02.2023 | 16:12
Gheorghe Turda iese la atac Mesaj pentru Constantin Enceanu si Lupu Rednic Nau nicio legatura cu valoarea mea
Mesajul lui Gheorghe Turda pentru Constantin Enceanu și Lupu Rednic. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Solistul Gheorghe Turda împlinește 75 de ani, iar odată cu acest lucru pregătește și un spectacol de zile mari. Evenimentul are loc pe 5 martie, la Sala Radio, iar nu puțini sunt cei care au observat că cei doi colegi de breaslă ai artistului, Constantin Enceanu și Lupu Rednic, lipsesc din peisaj.

Mesajul lui Gheorghe Turda pentru Constantin Enceanu și Lupu Rednic

Mai exact, în cursul zilei de sâmbătă, Gheorghe Turda a anunțat cine vor fi artiștii care vor susține recitaluri la Sala Radio, în cadrul spectacolului său aniversar. Se pare însă că au existat niște criterii atunci când respectivii artiști au fost aleși, povestește cântărețul.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu cordat pentru impact.ro, Gheorghe Turda a vorbit despre concertul de la Sala Radio de pe 5 martie, dar și despre modul în care și-a ales invitații. Artistul recunoaște că muncește enorm pentru spectacol și că surpriza serii va fi chiar nepotul său, în vârstă de 7 ani, care cântă deja la tobe.

De asemenea, pe lângă acesta, vor mai participa și tenorul Florin Georgescu, dar și Gheorghe Roșoga, Daniela Condurache, Marian și Lorraine Baicu, alături de mulți alți artiști celebrii din România, a mai adăugat Gheorghe Turda.

ADVERTISEMENT

Pentru că pe lista concertului aniversar nu se regăsesc artiști de renume precum Lupu Rednic ori Constantin Enceanu, cei de la impact.ro au vrut să afle care este motivul pentru care Gheorghe Turda a omis să îi invite și pe cei doi. Răspunsul acestuia a fost însă unul complet neașteptat.

Gheorghe Turda recunoaște că au început diferite discuții cu privire la lista invitațiilor de la spectacolul său, având în vedere că nu toată lumea poate participa. Totuși, referitor la cei doi cântăreți, Turda spune că niciunul dintre ei nu are legătură cu valoarea sa. 

ADVERTISEMENT

Ce spune Gheorghe Turda despre Lupu Rednic și Constantin Enceanu

Mai mult de atât, artistul și-a amintit că Lupu Rednic nu l-a invitat la un spectacol aniversar destul de important, așa că nu vede niciun motiv bun pentru care el să facă acest lucru. Același lucru l-a spus și despre Constantin Enceanu, care recent a împlinit 59 de ani.

”Deja au apărut niște comentarii, din partea unor clevetitori, că am invitat pe unii, că nu i-am invitat pe alții. De ce să îi invit pe Constantin Enceanu și pe Lupu Rednic? N-au nicio legătură cu valoarea lui Turda, cu valoarea mea, de niciun fel.

ADVERTISEMENT

Eu îmi fac concertul meu aniversar alături de colegii mei de generație. Să nu uităm că la spectacolul aniversar ”Ciocârlia 70”, ansamblul reorganizat de mine, Lupu Rednic nu m-a invitat, și doar el era organizatorul, așa că eu de ce l-aș invita? Ei și-au făcut concertele lor și nu m-au chemat. Asta el. Fiecare pasăre pe limba ei piere!”, a mai dezvăluit solistul Gheorghe Turda, în interviul acordat pentru Impact.ro.

De cealaltă parte însă, Lupu Rednic nu pare deloc supărat. Cântărețul susține că îi dorește sănătate colegului său,  odată cu noua vârstă pe care o împlinește, adăugând că există un loc pentru toți artiștii din România sub soare, iar el și-l cunoaște destul de bine pe al său.

ADVERTISEMENT