Life

Gheorghe Visu este internat la ”Matei Balș”. Actorul este conectat la oxigen

25.11.2020 | 16:14
Gheorghe Visu este internat la Matei Bals Actorul este conectat la oxigen
Gheorghe Visu este internat la ”Matei Balș.” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor Gheorghe Visu a anunțat că se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Matei Balș” din Capitală, conectat la aparatul cu oxigen.

Fiind o fire foarte discretă și rezervată în declarațiile cu privire la viața personală, Gheorghe Visu nu a oferit mai multe detalii despre starea sa actuală de sănătate.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Visu, în vârstă de 69 de ani, este unul dintre cei mai buni actori români de teatru și film, unul dintre cele mai cunoscute roluri interpretate de acesta fiind State Potcovaru din ,,Inimă de țigan”.

Gheorghe Visu este internat la ”Matei Balș”. Actorul este conectat la oxigen

Anunțul a fost făcut pe contul personal de Facebook al lui Gheorghe Visu, însă nici prietenii săi nu știu cu certitudine care este starea de sănătate a artistului în prezent.

ADVERTISEMENT

,,Cârlan bătrăn atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea”, a scris Gheorghe Visu pe rețelele de socializare.

Întrebată dacă este la curent cu starea de sănătate a artistului și dacă știe cu ce probleme se confruntă acesta, actrița Carmen Tănase, buna sa prietenă, nu a putut oferi un răspuns lămuritor, semn că starea lui Gheorghe Visu este un mister chiar și pentru apropiați.

ADVERTISEMENT

“Nu știu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi și mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Și voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase, potrivit dcnews.ro.

Pe Carmen Tănase și Gheorghe Visu îi leagă o prietenie lungă, de invidiat. Conform unor declarații din trecut ale actorului, prietenia dintre ei este rar întâlnită și bazată de sinceritate.

ADVERTISEMENT

”Între noi s-a sudat o amiciţie rară. Carmen mi-a suportat multe, căci eu sunt un om dificil, a făcut multe concesii. E un om extraordinar, sincer şi amuzant. Am numai lucruri frumoase de spus despre ea”, declara actorul.

În urmă cu 11 ani, actorul s-a mai confruntat cu probleme la plămâni. Gheorghe Visu a fost internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu pneumotorax, o patologie care constă în acumularea de aer sau gaze în cavitatea pleurală. Acesta a ajuns pe masa de operație și, ulterior, îngrijorându-se pentru starea sa de sănătate, a renunțat la fumat.

ADVERTISEMENT