Life

Ghinion curat pentru un bărbat. A fost urmărit printr-o aplicație când a luat copiii de la grădiniță. Așa a reușit soția să-l prindă cu amanta

Ghinion curat pentru un bărbat, prins de soție alături de altă femeie. Aceasta l-a descoperit prin intermediul unei aplicații pe telefon.
25.05.2023 | 23:38
Ghinion curat pentru un barbat A fost urmarit printro aplicatie cand a luat copiii de la gradinita Asa a reusit sotia sal prinda cu amanta
O femeie și-a prins soțul cu altcineva cu ajutorul unei aplicații. Sursa foto: Freepik/sergeycauselove
ADVERTISEMENT

Un bărbat a avut parte de ghinion curat după ce soția l-a prins cu altă femeie prin intermediul unei aplicații. Bărbatul i-a spus partenerei că merge la grădiniță pentru a-i lua pe copii.

Ghinion curat pentru un bărbat. O femeie l-a urmărit printr-o aplicație și a aflat că este înșelată

Atunci când și-a văzut soțul cu altcineva, o femeie a mers cât a putut de departe pentru a se răzbuna. Aceasta a aflat despre infidelitatea partenerului de viață în mod întâmplător.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut în martie 2021, pe o stradă dintr-o suburbie a orașului Brisbane, din Australia. O femeie în vârstă de 38 de ani era la volanul mașinii sale atunci când și-a surprins soțul în timp ce avea parte de momente de afecțiune alături de o altă femeie.

Christine Lee Kennedy, pe numele ei, a folosit o aplicație mobilă pentru a urmări telefonul soțului ei, care i-a spus că se ducea să ia copiii de la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce i-a surprins pe cei doi împreună, femeia i-a lovit cu mașina. După aceea, a coborât din autoturism și s-a îndreptat spre amantă, pe care a lovit-o în față cu pumnul.

După ce a fost agresată, amanta soțului lui Christine s-a urcat apoi în mașina ei și a plecat. Astfel, Christine s-a întors pe jos după soțul ei și a stat alături de el până când au ajuns echipajele de salvare.

ADVERTISEMENT

“Vehiculul ei i-a lovit pe amândoi cu partea din față a mașinii. Domnul Larkin a fost aruncat în aer și pe drum. Doamna Noring a fost și ea aruncată pe șosea.

După ce a lovit-o pe doamna Noring, (Kennedy) a atacat-o imediat, ceea ce arată o lipsă de remuşcare pentru acţiunile ei la momentul respectiv, lovind cu pumnul o persoana care stătea întinsă la pământ după ce a fost lovită”, a explicat procurorul, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Christine Lee Kennedy a pledat vinovată pentru conducerea periculoasă a unui autovehicul. Cu toate acestea, a fost găsită nevinovată pentru vătămare corporală intenționată.

Femeia a fost condamnată de către judecător la nouă luni de închisoare cu suspendare pentru cele două infracțiuni comise. Acesta trebuie să plătească despăgubiri către fostul ei soț și amanta sa. Kennedy trebuie să ofere suma de 5.000 de dolari australieni pentru fiecare dintre ei, în termen de două săptămâni.

ADVERTISEMENT