Life

Cum a descoperit o femeie că este înșelată de soț. Bărbatul îi pregătea cina, dar a făcut o greșeală uriașă

Cum a aflat o tânără că partenerul de viață este infidel. Bărbatul i-a trimis o poză cu cina, însă a făcut o mare eroare.
17.03.2023 | 18:26
Cum a descoperit o femeie ca este inselata de sot Barbatul ii pregatea cina dar a facut o greseala uriasa
Cum a aflat o tânără că partenerul de viață este infidel. Bărbatul i-a trimis o poză cu cina, însă a făcut o mare eroare. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum a descoperit o femeie că este înșelată de soț datorită unei simple fotografii. Bărbatul îi pregătea cina, dar a făcut o greșeală uriașă. Ce a observat aceasta în imaginea pe care a primit de la cel cu care își împărțea viața.

Cum a aflat o tânără că partenerul de viață este infidel. Bărbatul i-a trimis o poză cu cina, însă a făcut o mare eroare

Kayla Paeth, o tânără în vârstă de 26 de ani, a povestit cum a aflat că partenerul de viață este infidel. Bărbatul i-a trimis o poză cu cina pe care o pregătea acasă, însă a făcut o mare eroare. Vigilența femeii a fost una extrem de bună.

ADVERTISEMENT

Se pare că aceasta a văzut în imagine un detaliu care i-a dat de înțeles că bărbatul nu este singur, ci împreună cu o altă femeie. În fotografie se puteau observa două tigăi: una cu carne, alta cu spaghete, dar și alte amănunte.

Datorită hotei tânăra a descoperit că soțul are o aventură, asta pentru că în poză s-au reflectat unele lucruri importante. Mai exact, a văzut două mâini de femeie cu un telefon mobil și cu mai multe accesorii.

ADVERTISEMENT

„Uitați ce face omul cu care mă văd…”, a scris aceasta pe TikTok. Unghiile lungi, câteva brățări, un ceas Apple și un inel au dat de gol infidelitatea pe care o avea soțul tinerei Kayla Paeth, care a postat totul pe rețelele de socializare.

Mai multe persoane i-au lăsat comentarii pe TikTok. „Bărbații nu știu că noi suntem detectivi?”, „S-o anunțe cineva pe fata aceea că el are iubită”,O să îți spună că este mătușa, mama, sora, o vecină”.

ADVERTISEMENT

„Eu nici nu observam dacă nu ne spuneai” sau „E atât de greșit. Dacă nu era într-o relație, înțelegeam. Dar așa?!”, sunt o parte din mesajele primite de tânăra care a aflat într-un mod surprinzător că partenerul îi este infidel.

Așa a aflat Kayla Paeth că este înșelată
Așa a aflat Kayla Paeth că este înșelată. Sursa foto: TikTok / Instagram. Colaj: Fanatik

Ce spun sondajele despre loialitatea în cuplu

Cercetătorii au efectuat de-a lungul timpului mai multe sondaje despre loialitatea în cuplu, unele dintre ele precizând că oamenii sunt predispuși să facă acest lucru numai prin simplu fapt că știu că alții sunt infideli.

ADVERTISEMENT

Un studiu publicat în jurnalul Archives of Sexual Behavior arată că expunerea la infidelitatea altora poate duce la înșelat în propriile relații romantice. În felul acesta dorința oamenilor crește și se poate ajunge la legături în paralel.

„Știind că alții au aventuri i-ar putea face pe unii să se simtă mai confortabil când se gândesc să înșele ei înșiși”, a declarat Gurit Birnbaum, unul dintre autorii cercetării, notează kissfm.ro.

ADVERTISEMENT