Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriță crede în Kopic la Dinamo. „Are discurs de profesionist, dar are nevoie de transferuri”

Giani Kiriță e plăcut impresionat de Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo. Îi poate salva însă pe „câini” cu o singură condiție.
23.12.2023 | 10:02
Giani Kirita crede in Kopic la Dinamo Are discurs de profesionist dar are nevoie de transferuri
Dinamo încheie anul pe locul cu 15, cu 16 puncte după 21 de etape. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a început să aibă încredere în antrenorul croat al lui Dinamo, care a reușit două victorii consecutive în ultimele meciuri din 2023 ale „alb-roșiiilor”. Ce a spus fostul căpitan al lui Dinamo la FANATIK SUPERLIGA.

Giani Kiriță, singura dorință de Crăciun: „Să vină clar câțiva jucători”

Giani Kiriță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre situația lui Dinamo: „Ceea ce aș vrea eu să se întâmple la Dinamo e să vină clar câțiva jucători. Asta ar fi marea mea predicție”.

ADVERTISEMENT

Pentru „câini” e esențial ca 2024 să debuteze în forță dacă vor să se salveze de la retrogradare: „Să încercăm să atacăm în forță începul de campionat, adică să avem câteva victorii la început”. 

În ciuda celor două victorii cu Botoșani și Voluntari, Giani Kiriță crede că antrenorul croat își poate îndeplini obiectivul cu o singură condiție: „Depinde ce jucători or să vină la Dinamo. Dacă nu o să vină jucători care sunt buni pentru Dinamo și să știe ce înseamnă să joace la o echipă precum Dinamo și să o salveze de la retrogradare, atunci lucrurile se vor complica”.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță, impresionat de Zeljko Kopic: „Mentalitatea lui e una sănătoasă”

Giani Kiriță a apreciat reacția antrenorului după victoria de la Botoșani: „Se vede că mentalitatea lui e una sănătoasă. Mie în primul rând mi-a plăcut discursul de după meci. A zis: ‘OK, am câștigat, punct. Urmează meciul următor’. Ăsta e discurs de profesionist. 

Horia Ivanovici așteaptă cu nerăbdare campania de achiziții din iarnă de la Dinamo: „Mie îmi place Kopic. Și mie mi-a plăcut asta, dar fără transferuri știi că nu merge”. 

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță e convins că dacă Dinamo va greși campania de transferuri are șanse mici să rămână în prima ligă: „Fără să vină jucători poate să fie super profesionist. Nu are cum să reușească”.

Principalele ținte ale lui Dinamo au refuzat oferta: „Trebuie să caute alții”

Robert Niță e însă destul de circumspect, mai ales că principalele ținte au refuzat Dinamo: „Nedelcearu a zis că nu, Florin Andone a zis că s-a accidentat. Trebuie să caute alții”. 

ADVERTISEMENT

Luni, marți și vineri, la ora 13:30. FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea revine pe data 22 de ianuarie 2024 și este ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Giani Kiriță crede în Zeljko Kopic: „Discurs de profesionist”

ADVERTISEMENT