Sport

Giani Kiriță nu are milă de noul antrenor al lui Dinamo: „A greșit sistemul! Mă îngrijorează tare”

Giani Kiriță îl face praf pe Zeljko Kopic, noul antrenor al lui Dinamo, după debutul cu stângul împotiva lui Sepsi Sfântu Gheorghe.
05.12.2023 | 15:40
Giani Kirita nu are mila de noul antrenor al lui Dinamo A gresit sistemul Ma ingrijoreaza tare
Giani Kiriță e convins că Dinamo va retrograda fără 4-5 transferuri. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță nu e deloc impresionat de fostul antrenor al lui Dinamo Zagreb, care a pierdut fără drept de apel cu Sepsi Sfântu Gheorghe la primul meci pe banca „alb-roșiiilor”.

Giani Kiriță îi cere lui Zeljko Kopic să aducă jucători la Dinamo: „Sper că și-a pus clauză în contract”

Giani Kiriță a analizat la FANATIK SUPERLIGA debutul croatului pe banca lui Dinamo: „Domnul Kopic a venit la Dinamo și sper că și-a pus o clauză acolo în contract care specifică faptul că trebuie să aducă jucători. Altfel nu văd nicio șansă să ieșim din situația asta, fără jucători”.

ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al lui Dinamo crede că acesta nu a ales o strategie bună cu Sepsi: „În primul rând sistemul de joc pe care l-a abordat cu trei fundași centrali a fost unul greșit. Toți au fost foarte lenți. Cu Ricardo Grigore care n-a jucat de câteva luni. Asta trebuia să îți dea niște semne de întrebare”.

Kiriță a fost cel mai îngrijorat de un aspect important: „Când se schimbă antrenorul trebuie o schimbare de atitudine la echipă. În prima repriză nu am văzut-o și asta m-a îngrijorat foarte tare. Eu sper că se va schimba ceva la Dinamo și vorbesc de atitutidinea asta. Din contră, prima repriză a fost mai proastă decât în alte meciuri”.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță îi cere public transferuri: „Nu avem nicio șansă dacă nu vii cu 4-5 jucători buni”

Giani Kiriță e convins că Dinamo va retrograda dacă în iarnă nu va face transferuri importante: „Sper ca antrenorul să vină cu atitudinea potrivită pentru Dinamo și subliniez încă o dată: să vină neapărat cu jucători. Nu avem nicio șansă dacă nu vii cu 4-5 jucători, dar vorbim de jucători buni.

Sau poate domnul Kopic are o variantă și aduce câțiva jucători din Croația. Ar fi excelent pentru Dinamo să vină câțiva jucători de acolo pentru că știm ce fel de jucători sunt. Luptători, serioși și atunci Dinamo a rezolvat câteva probleme”.

ADVERTISEMENT

Dinamovistul l-a ironizat pe unul dintre atacanții „câinilor”, dar și pe administratorul special: „Vivi, pe Abdallah îl ții și tu acum. Totuși se poate. Ai niște momente în joc. Și Sepsi la un moment dat s-a retras la 2-0, să îi prindă pe contraatac. Atunci au apărut și ocaziile și golul și cred că am avut și un penalty la Patriche. 

Mă uitam și Andrei Nicolescu și e prima oară când apară clubul și nici măcar nu îi stă bine să facă asta. Trebuie om cu atitudine, el nu are asta. A fost foarte timid”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA te așteaptă LIVE în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30 DOAR pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită de la 17:30 pe YouTube și Facebook ÎN PREMIERĂ.

Giani Kiriță, critici pentru Zeljko Kopic după Sepsi - Dinamo 2-1

ADVERTISEMENT
Tags: