Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriță îi ia la rost pe șefii „câinilor”: „Băi băiatule, tu știi ce trebuie să faci la Dinamo?”

Giani Kiriță îi ia la rost pe șefii "câinilor". Fostul dinamovist este nemulțumit de conducerea clubului și îi oferă lui Andrei Nicolescu un sfat important.
25.11.2023 | 13:05
Giani Kirita ii ia la rost pe sefii cainilor Bai baiatule tu stii ce trebuie sa faci la Dinamo
Giani Kiriță îi ia la rost pe șefii lui Dinamo. Fostul jucător este nemulțumit de conducerea clubului și îi oferă lui Andrei Nicolescu un sfat important.
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță îi ia la rost pe șefii “câinilor” în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Fostul jucător al lui Dinamo s-a arătat total dezamăgit de conducerea clubului și a oferit câteva sfaturi pentru Andrei Nicolescu. Kiriță a mai avut lucruri de spus și la adresa lui Ovidiu Burcă.

Giani Kiriță îi ia la rost pe șefii “câinilor”

La FANATIK SUPERLIGA, fostul dinamovist a avut mai multe cuvinte de spus la adresa conducerii clubului din Ștefan cel Mare. Giani Kiriță îi ia la rost pe Andrei Nicolescu și Ovidiu Burcă și nu este de acord cu modul și mentalitatea acestora de a rezolva lucrurile la Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că vrea să mă vadă, crede-mă. Dacă l-aș vedea față în față i-aș spune așa: ‘Băi băiatule, tu știi ce trebuie să faci la Dinamo? Asta, asta și asta’. Să ne lase cu aceste speech-uri. Că ne-au omorât cu ‘e o normalitate, e pe o rampă ascendentă’.

Hai să facem și lucrurile cum se făceau înainte. Pe fotbal adevărat. Poți să construiești. Când aud asta ‘că nu sunt valoroși’. Poți să construiești mentalitatea asta în vestiarul acela.

ADVERTISEMENT

Cu multă muncă și disciplină, chiar poți să construiești și poți să scoți maxim de la un jucător, chiar dacă nu este valoros. Eu știu că sunt salariile la zi. Așa a zis Nicolescu”, a spus Giani Kiriță.

Giani Kiriță, atac la Ovidiu Burcă

Giani Kiriță nu are milă de Ovidiu Burcă după parcursul dezastruos al lui Dinamo în actuala ediție a SuperLigii. În direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, el a lansat un atac destul de dur la adresa tehnicianului, căruia i-a recomandat să devină mai dur cu jucătorii. Fostul dinamovist a dat exemplu și cazul lui Lamine Ghezali.

ADVERTISEMENT

“Îl auzeam pe Burcă de curând că are nevoie de iubire. Băi fraților, unde suntem? Suntem la aia, la ‘Casa dragostei’ sau unde? Era o emisiune…Băi, e pe genul ăla… Joci, bine… Dacă nu, next! Serios! Ghezali nu are nevoie de iubire. Are nevoie să-i spună așa: ‘Intră, joacă, dacă nu, du-te de unde ai venit!’. Crede-mă!

Așa trebuie luați, pentru că i-a luat Burcă în toate felurile, i-a luat și cu iubire. Și uite ce face cu iubirea. Are și Pepe o melodie ‘Numai iubirea’. Păi asta vrei? Bagă, bă, BUG Mafia în vestiar, du-te bă peste ei direct, dă-le motivație.

ADVERTISEMENT

Nu iubire… Are nevoie de iubire? Unde ești mă aici? Serios! Așa se făcea pe timpul nostru. Așa joacă și ei, numai iubirea… Ghezali a vrut s-o dea cu dreptul, i-a dat-o pe stângul lui ăla, că nu putea să tragă la poartă”, a fost reacția furtunoasă a lui Giani Kiriță la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

ADVERTISEMENT