Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriţă, moment fabulos cu Andrei Nicolescu: „Cine eşti? Care Nicolescu? Credeam că e vreun angajat de pe acolo”

E război rece între Giani Kiriță și actuala conducere a lui Dinamo. Fostul căpitan al „câinilor roșii” a dezvăluit ce s-a întâmplat la primul său contact cu Andrei Nicolescu
31.03.2024 | 17:03
Giani Kirita moment fabulos cu Andrei Nicolescu Cine esti Care Nicolescu Credeam ca e vreun angajat de pe acolo
Giani Kiriţă, moment fabulos cu Andrei Nicolescu: „Cine eşti? Care Nicolescu? Credeam că e vreun angajat de pe acolo”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță (47 de ani) nu este în cele mai bune relații cu șefii lui Dinamo. Fostul căpitan al grupării din Ștefan cel Mare nu a mai fost contactat de actuala conducere a roș-albilor și crede că știe de unde i se trage.

Giani Kiriță, despre singura sa discuție cu Andrei Nicolescu: „E greu. Asta nu o să se întâmple niciodată”

„Acum un an de zile când preluase Dinamo, au reintrat în Liga 1, eu nu știam cine sunt acționarii, Voicu, Nicolescu. M-a sunat o dată. Juca Dinamo cu nu știu cine. Era Nicolescu. Eu nu știam cine e.

ADVERTISEMENT

‘Uite, noi te invităm la meci la Dinamo…’ ‘Păi, stai, din partea cui ești?’ Și mi-a zis ‘Sunt Nicolescu’.’ Stai, care Nicolescu?’ De unde să știu eu? Și imediat s-a lăsat în jos așa. ‘Păi, Nicolescu…’

‘Bine, n-am cum acum, o să revin acum’. Credeam că e vreun angajat de acolo din club. Nu am nicio vină. Chiar nu am nicio vină. Și probabil de atunci…”, a dezvăluit Giani Kiriță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Rapidistul Robert Niță a făcut imediat haz de necazul fostului căpitan dinamovist: „Știi ce ar fi frumos? Să îl suni și tu că ai nevoie de două invitații. Să îți zică ‘Care Giani Kiriță, din partea cui?’”.

„E greu, e greu… Băi, asta e grea, nu are cum să se întâmple niciodată”, a adăugat Giani Kiriță

ADVERTISEMENT

Conducerea lui Dinamo, criticată după ce s-a pozat cu trofeele lui CFR Cluj

Nu este pentru prima dată când Giani Kiriță pune tunurile pe noua conducere a lui Dinamo. Fostul stoper i-a „mitraliat” pe Andrei Voicu și Eugen Voicu după ce s-au pozat cu trofeele lui CFR Cluj.

„M-a bufnit râsul. Efectiv nu mi-a venit să cred ceea ce văd. În continuare dau dovadă de amatorism. Eu am mai spus, la Dinamo trebuie să vină conducători care pun suflet pentru echipa asta. Când vreodată Cristi Borcea, domnul Badea sau nea Gigi Nețoiu făceau astfel de lucruri? Să se ducă la o echipă rivală să facă poze cu trofeele?

ADVERTISEMENT

Păi noi nu avem trofee? De ce nu te pozezi cu trofeele noastre? De ce nu faci asta cu echipa de suflet, de ce trebuie să faci poze cu trofeele alea? Sau măcar fă-o fără să te vadă cineva. Mi s-a părut o poveste deplasată rău de tot. Superficial”, a tunat Kiriță.

Giani Kirita, MOMENT FABULOS cu Andrei Nicolescu: “CREDEAM CĂ E VREUN ANGAJAT IN CLUB”

ADVERTISEMENT