Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriță știe ce va urma pentru Dragoș Iancu. „Trebuie să-și omoare frica”

Giani Kiriță este la curent cu accidentarea lui Dragoș Iancu. Kiriță a suferit o operație similară pe vremea când juca în Turcia, iar recuperarea a fost una lentă. Curajul este principalul factor în revenirea pe teren.
01.10.2023 | 10:43
Giani Kirita stie ce va urma pentru Dragos Iancu Trebuie sasi omoare frica
Giani Kirita IL ACUZA pe Ticu “INTRARE DE BEZMETIC!”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dragoș Iancu a început recuperarea după accidentarea horror pe care a suferit-o în meciul cu Petrolul. Tânărul mijlocaș al sibienilor va putea reveni pe gazon în 2024 după ce a avut o fractură deschisă. Iancu este optimist și speră să revină la echipă odată cu cantonamentul din iarnă.

Kiriță îl încurajează pe Iancu

“E o accidentare foarte urâtă și gravă, doar că avantajul este că este tânăr și se reface mult mai repede. Din păcate, foarte energică intrarea și fără să gândească. Nu mai aveai șansă la minge.

ADVERTISEMENT

El nu și-a calculat energia și s-a dus foarte tare pe el. Putea fi evitată accidentarea de către Țicu. Intrările astea prin alunecare, puțin mai agresive, trebuiesc antrenate.  Nu e chiar așa.

Când mai intra câte un bezmetic, îl opream, îi spuneam să o lase mai ușor că ne accidentăm. Și astea trebuiesc exersate la antrenamente. A fost o intrare de bezmetic, fără să-și calculeze energia și pașii”, a declarat Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

Iancu l-a iertat pe Țicu

Valentin Țicu l-a accidentat pe Dragoș Iancu în urma unei intrări necalculate. Fundașul Petrolului a mers personal la spital pentru a-și cere scuze. Iancu l-a primit în salon, iar cei doi au discutat despre cele întâmplate. Valentin Țicu așteaptă acum să vadă câte etape va fi suspendat.

“Am avut o accidentare gravă, tot la gleznă, jucam la Gaziantep și la fel mi-a făcut și mie fractură de cartilaj și două ligamente. Recuperarea e grea, minim 6 luni. Este foarte greu.

ADVERTISEMENT

Lui ca jucător îi va fi foarte greu, revenirea și recuperarea contează foarte mult. El când o să revină pe teren, cu siguranță o să-i fie foarte frică. Gândește-te că durerea e maximă, mai ales după operația.

El are trauma aia, îi va fi frică să intre în contacte, acesta e factorul psihologic peste care va trebui să treacă. Asta va fi că recuperarea o să fie, cu siguranță o să revină. Dar frica de contacte o să fie prima lui idee”, a completat Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este în direct de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Kirita il incurajeaza pe Iancu

 

ADVERTISEMENT
Tags: