Sport

Coșmarul lui Gianluigi Donnarumma după gafa din meciul Real Madrid – PSG 3-1: ”Ultimele două zile nu au fost uşoare”

Portarul Gianluigi Donnarumma și-a postat trăirile avute după ce a comis o gafă uriașă în meciul Real Madrid - PSG 3-1, care a dat startul revenirii ”galacticilor”.
11.03.2022 | 20:05
Cosmarul lui Gianluigi Donnarumma dupa gafa din meciul Real Madrid  PSG 31 Ultimele doua zile nu au fost usoare
Portarul Gianluigi Donnarumma și-a postat trăirile avute după ce a comis o gafă uriașă în meciul Real Madrid - PSG 3-1, care a dat startul revenirii ”galacticilor”. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Italianul a avut o eroare impardonabilă la prima reușită a lui Karim Benzema, atunci când atacantul francez l-a presat în careu și portarul a trimis greșit la Vinicius. ”Gigio” a fost apărat de șefii clubului parizian, cu toate că acela a fost momentul în care francezii au pierdut controlul întâlnirii.

Gafa din partida Real Madrid – PSG 3-1 încă îl urmărește pe Gianluigi Donnarumma

La două zile după gafa comisă în partida Real Madrid – PSG 3-1, care a dus la eliminarea colosului francez încă din optimile de finală ale Champions League, Gianluigi Donnarumma este încă marcat, dar convins că va ieși mai puternic după această eroare.

ADVERTISEMENT

”Eliminarea din Champions League a fost o lovitură grea. Ultimele două zile nu au fost uşoare, dar tocmai aceste momente ne fac mai puternici. Acum trebuie să ne gândim la prezent, să câştigăm Ligue 1.

Să dăm totul, aşa cum am făcut întotdeauna pentru acest tricou, pentru acest club şi pentru suporterii noştri. Începem din nou, toţi împreună! Hai Paris”, a scris Donnarumma pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Gianluigi Donnarumma gafă Real Madrid - PSG 3-1

Eliminarea halucinantă din Champions League a adus cu sine o stare de nervozitate ridicată în rândul jucătorilor de la PSG și se vorbește despre un scandal imens produs la vestiare între Neymar și Gianluigi Donnarumma, cei doi fiind la un pas de bătaie. Ambii jucători au negat incidentul, iar brazilianul chiar a publicat discuția avută cu colegul său pe WhatsApp.

Verratti le-a cerut scuze fanilor

La rândul său, celălalt italian din lotul lui PSG, mijlocașul Marco Verratti, a ținut să se scuze în fața suporterilor pentru eliminarea prematură din Champions League, dar le-a cerut acestora să rămână aproape de echipă.

ADVERTISEMENT

”Este foarte greu de acceptat o astfel de înfrângere. Meritaţi scuzele noastre. Voi încerca până la final să vă ofer ceea ce meritaţi. Să rămânem împreună, pentru că vor veni zile mai bune”, a scris Verratti pe Instagram.

Gianluigi Donnarumma gafă Real Madrid - PSG 3-1

Eliminarea lui PSG l-a înfuriat teribil pe președintele Nasser Al-Khelaifi, dar și pe directorul sportiv Leonardo. Aceștia au făcut un scandal monstru la finalul meciului pe culoarul de la vestiare și au încercat să intre peste arbitri în cabină.

ADVERTISEMENT