Sport

Prima reacție a lui Donnarumma. El și iubita lui au fost legați, bătuți și jefuiți de 500.000 euro!

Gianluigi Donnarumma, portarul lui PSG, și iubita lui, au fost legați în casă. Cei doi au fost bătuți și jefuiți de 500.000 de euro. Prima reacție a fotbalistului.
22.07.2023 | 15:25
Prima reactie a lui Donnarumma El si iubita lui au fost legati batuti si jefuiti de 500000 euro
Gianluigi Donnarumma și iubita lui au fost jefuiți și bătuți la Paris. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
22-07-2023
12:30

Gianluigi Donnarumma, prima reacție după ce el și iubita lui au fost bătuți și jefuiți

Gianluigi Donnarumma a fost, alături de logodnica sa, victima unui jaf violent în urma căruia cei doi au fost bătuți, legați și jefuiți de 500.000 de euro. Evenimentul neplăcut s-a produs vineri dimineață la locuința sportivului din Paris. 

Ulterior, portarul a oferit prima reacție și a explicat momentele grele pe care a trebuit să le îndure. „Să te trezești cu oameni în casa ta la trei dimineață cred că e cel mai groaznic sentiment pe care îl poți avea.

Am fost imobilizat și Alessia a fost forțată să le dea tot ce aveam de valoare. Nu pot să dau multe detalii, pentru că investigația e în desfășurare și acum merg la poliție pentru a încerca să le spun tot ce s-a întâmplat.

Eu și logodnica mea a trebuit să părăsim locuința pentru buna desfășurare a anchetei și pentru moment stăm la hotel. Frica a fost atât de mare, dar și mai mult conta că i se poate întâmpla ceva Alessiei. Eram legat și lipsit de puteri, nu puteam să fac nimic.

Rămăsese cu ei doar Alessia, care a rămas speriată până și astăzi. Au fost momente de teroare, în special pentru ea. Mie îmi era frică de faptul că poate păți ceva”, au fost cuvintele lui Gianluigi Donnarumma, conform presei din Italia

Gianluigi Donnarumma și Alessia Elefante, iubita portarului de la PSG, au trecut prin momente de groază, vineri dimineață, la Paris. Cei doi au fost victimele unui jaf violent în urma căruia hoții au plecat cu bunuri în valoare de 500.000 de euro. Hoții i-au bătut și legat pe Donnarumma și Alessia Elefante.

Gianluigi Donnarumma și iubita lui, legați în casă, bătuți și jefuiți de 500.000 de euro

Gianluigi Donnarumma și Alessia Elefante au trecut prin clipe de coșmar vineri dimineață, când un grup de hoți a pătruns în casa portarului de la PSG din Paris. În momentul jafului, atât internaționalul italian, cât și iubita lui, se aflau în casă. Înainte să plece cu bunuri în valoare de 500.000 de euro, hoții au fost extrem de agresivi cu cei doi.

ADVERTISEMENT

Donnarumma a fost dezbrăcat de hoți, apoi portarul lui PSG a fost bătut și legat în propria casă. De același tratament a avut parte și iubita fotbalistului. Alessia Elefante a fost, de asemenea, bătută de infractori.

După ce hoții au fugit cu bunurile, Donnarumma și Alessia Elefante au reușit să se dezlege și să fugă la un hotel din apropiere. Aflați în stare de șoc, cei doi au sunat la poliție și au mers la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Gianluigi Donnarumma și iubita lui au fost amenințați cu arma

Procurorii s-au sesizat și au deschis o anchetă. Poliția a plecat în căutarea hoților, care i-au amenințat cu arma pe Gianluigi Donnarumma și Alessia Elefante, potrivit AFP. Atacul ar fi avut loc, în jurul orei 03:20, ora locală.

Hoții le-au sustras victimelor ceasuri, bijuterii și articole de lux în valoare de 500.000 de euro. „Bandiții au fost bine informați asupra bunurilor de valoare existente în casă și au acționat chiar sub ochii lui Donnarumma și ai iubitei acestuia.

ADVERTISEMENT

 I-au sechestrat și i-au amenințat, după care i-au imobilizat pentru a nu încerca să fugă”, au scris jurnaliștii de la publicația franceză Actu17. Angel Di Maria, Icardi, Sergio Rico, Thiago Silva, Dani Alves, Choupo Moting și Verratti sunt alți fotbaliști sau foști jucători de la PSG care au fost jefuiți.

Gianluigi Donnarumma, în lotul lui PSG pentru cantonamentul de vară

PSG urmează să plece într-un stagiu de pregătire în Japonia, înainte de startul noului sezon. Din lotul convocat de Luis Enrique pentru stagiul din Asia face parte și portarul Gianluigi Donnarumma. De atlfel, italianul este titular între buturile campioanei Franței.

ADVERTISEMENT

Gianluigi Donnarumma a venit liber de contract la PSG, după despărțirea din urmă cu doi ani de AC Milan. Italianul este cotat la 45 de milioane de euro de Transfermarkt și a câștigat alături de parizieni două titluri în Ligue 1.

Donnarumma și iubita lui, jefuiți și legați în casă

ADVERTISEMENT
Tags: