Sport

Gică Craioveanu vrea să fie președintele lui U Craiova: „Cred că voi candida! O să am putere decizională dacă voi câștiga”

Gică Craioveanu țintește postul de președinte al Universității Craiova. „Grande” este chemat de suporterii de la Peluza Nord alături de echipă și este tentat să accepte.
13.12.2021 | 20:20
Gica Craioveanu vrea sa fie presedintele lui U Craiova Cred ca voi candida O sa am putere decizionala daca voi castiga
ADVERTISEMENT

„Grande” a spus că dacă va deveni președintele oltenilor, va fi nevoit să renunțe la postul de radio din Spania, însă și că va avea putere de decizie în club.

Totodată, doar candidatura lui Sorin Cârțu îl poate opri pe Gică Craioveanu din demersul său, pentru că nu vrea să concureze împotriva fostului său antrenor.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu vrea să fie președintele lui U Craiova

Gică Craioveanu a recunoscut că vrea să fie președintele Universității Craiova, fiind chemat insistent de către fanii Peluzei Nord: ”Vreau să candidez pentru Peluza Nord.

Mă sună băieții și tot timpul spun că ar vrea să fiu eu președintele de la echipă.

Este o situație dificilă, ar trebui să renunț la postul de radio din Spania. Mereu voi ține cu Craiova, nu pot să mă schimb”.

ADVERTISEMENT

„Cred că voi candida! Dacă o să candideze Sorin Cârțu, mă voi retrage. El a fost antrenorul meu, îl respect foarte mult. Dacă nu o să fie Sorin, o să candidez!

Sorin a spus că nu vrea să candideze, are o vârstă, vrea să se retragă. O să am putere de decizie dacă voi câștiga, așa mi-a promis Mihai Rotaru”, a mai spus Gică Craioveanu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Cred că Mihai Rotaru va scoate clubul la bursă!”

Gică Craioveanu a continuat și a spus că Mihai Rotaru va scoate în luna martie clubul la bursă, dar că nu se va retrage definitiv de la Universitatea Craiova.

Totodată, „Grande” a recunoscut că presiunea este mare în România mai ales din postura unui patron de club, motiv pentru care îl admiră pe Gigi Becali:

ADVERTISEMENT

„Cred că Mihai Rotaru va scoate clubul la bursă în luna martie, în anul următor. Mihai nu se retrage definitiv, dar o să aibă altă funcție”.

„E complicat, presiunea este enormă în România. Îl admir pe Gigi Becali, are vreo 20 și ceva de ani la FCSB. E foarte, foarte dificil să suporți o anumită presiune. Voi lua titlul ca președinte”, a mai spus Gică Craioveanu.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – UTA Arad: 1,90 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT