Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi a descoperit două noi „perle” cu care poate da lovitura! Cine e „noul Alibec” de la Farul. Video Exclusiv

Gică Hagi a descoperit alte două „perle” cu care poate da lovitura anul viitor. Cine este „noul Alibec” de la Farul Constanța.
09.05.2023 | 13:03
Gica Hagi a descoperit doua noi perle cu care poate da lovitura Cine e noul Alibec de la Farul Video Exclusiv
Gică Hagi a descoperit alți doi puști-minune la Farul. Unul seamănă cu Denis Alibec. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Adrian Mazilu, Dina Grameni și Andrei Borza sunt doar câțiva dintre tinerii fotbaliștii ai lui Gică Hagi care au impresionat în actuala stagiune la Farul și care sunt aproape să își adjudece primul titlu din SuperLiga la o vârstă extrem de fragedă. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gică Hagi a anunțat alte două nume care vor urca și vor străluci din sezonul viitor pe prima scenă a fotbalului din România.

Gică Hagi a descoperit două noi „perle” la Farul: „La anul, cu siguranță, o să-i vedeți”

Gică Hagi nu a exclus varianta ca în perioada de transferuri următoare la Farul să existe plecări și veniri, deoarece, spune „Regele”, o astfel de strategie face parte din cadrul oricărui club de fotbal. Singura condiție impusă de managerul de la Farul este ca postul de pe care pleacă un fotbalist să fie asigurat.

ADVERTISEMENT

„Vânzarea face parte din orice strategie a oricărui club. A vinde și a cumpăra. Așa e la fotbal. Important e să știi să vinzi în momentul care trebuie și să aduci ceva când te slăbești.

Trebuie întotdeauna să ai postul asigurat când dai drumul și să aduci alții la fel de buni”, a declarat Gică Hagi, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Ulterior, cel mai titrat jucător din istoria fotbalului românesc a dezvăluit alte două nume cu care poate da lovitura din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Iustin Doicaru și Alexandru Stoian, noile „perle” cu care Gică Hagi vrea să dea lovitura: „Unul seamănă cu Alibec”

Gică Hagi vrea să dea o nouă lovitură după ce în perioada de transferuri din iarnă, Giovanni Becali a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA transferul pentru două milioane de euro al lui Alexi Pitu de la Farul la Bordeaux. Iustin Doicaru și Alexandru Stoian, ambii născuți în 2007, vor fi promovați la prima echipă de Gică Hagi din sezonul următor.

„Asta nu este o problemă pentru că tinerii noștri jucători, chiar dacă ies repede și arată că sunt foarte buni în spatele lor poate avem altul mai bun ca cel care pleacă. Sunt doi jucători care deja cred că îi cunoașteți.

ADVERTISEMENT

S-a vorbit despre ei. Iustin Doicaru și Alexandru Stoian, 2007, care la anul cu siguranță o să-i vedeți. Bineînțeles. Dacă am vorbit despre ei clar că nu vorbesc gratis”, a dezvăluit Gică Hagi, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gică Hagi are asigurat postul de atacant la Farul

Gică Hagi a mai dezvăluit despre noii puști-minune că evoluează pe posturile din ofensivă. De asemenea, „Regele” a remarcat asemănarea accentuată dintre Iustin Doicaru și Denis Alibec. „Sunt atacanți amândoi.

ADVERTISEMENT

Unul care seamănă cu Alibec foarte mult, Doicaru, și care e tot din Mangalia și Stoian care este număr 10, un „decar” foarte bun, complet. Seamănă și la fizic, seamănă mult cu el. Să vedem dacă o să aibă o carieră mai bună decât a lui Denis Alibec”, au fost cuvintele lui Gică Hagi.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT