Sport

Gică Hagi a făcut un jucător al Farului să plângă! De nervi, a făcut toate schimbările până în minutul 58 al meciului cu FCSB

Gică Hagi a fost extrem de nervos în timpul meciului dintre FCSB și Farul, efectuând toate schimbările în minutul 58 și și-a certat un jucător dur pe teren.
17.04.2023 | 22:20
Gica Hagi a facut un jucator al Farului sa planga De nervi a facut toate schimbarile pana in minutul 58 al meciului cu FCSB
Gică Hagi a efectuat toate schimbările până în minutul 58 al meciului FCSB - Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” l-a certat aspru pe Andrei Borza, pe care l-a întrebat ce se întâmplă cu el, moment în care puștiului „marinarilor” i-au dat lacrimile, lucru care s-a văzut și pe transmisiunea directă.

Gică Hagi a efectuat toate schimbările până în minutul 58 al meciului FCSB – Farul

Gică Hagi a efectuat toate schimbările până în minutul 58 al duelului cu FCSB, fiind vizibil nemulțumit de felul în care elevii săi au jucat. La pauza confruntării, „Regele” i-a scos de pe teren pe Louis Munteanu, Dragoș Nedelcu și Constantin Grameni, trimițându-i în teren pe Enes Sali, Tudor Băluță și Carlo Casap.

ADVERTISEMENT

În minutul 52, Gică Hagi l-a schimbat pe Kevin Boli cu Mihai Popescu, iar în minutul 58 efectua ultima schimbare, și anume îl scotea pe Andrei Borza de pe teren, pentru a-l introduce pe brazilianul Gustavo Marins.

„Ce e mă cu tine? Ce ai, Borza?”, a strigat Gică Hagi la puștiul său, căruia i-au dat lacrimile în momentul în care era schimbat. De cealaltă parte, FCSB a făcut trei schimbări în același timp, în minutul 66.

ADVERTISEMENT

De la vicecampioana României au fost înlocuiți Octavian Popescu, Andrea Compagno și Malcom Edjouma, în locul lor intrând Andrei Cordea, Billel Omrani și Ovidiu Popescu.

„Obiectivul e de a câștiga cele 3 puncte!”

Elias Charalambous a vorbit înaintea meciului cu Farul, spunând că victoria este singurul obiectiv al echipei sale și era încântat de numărul mare de suporteri care era anunțat pentru partida cu liderul campionatului.

ADVERTISEMENT

„Încă un meci greu, așa cum am mai spus, săptămână de săptămână avem partide dificile. În special va fi greu pentru că e Farul, o echipă bună. Trebuie să ne luptăm din primul și până în ultimul minut, iar obiectivul este acela de a câștiga toate cele 3 puncte.

Pentru mine, o să fie primul meci acasă, mi-au spus cei din conducere că vor fi peste 30.000 de spectatori. Ne gândim la meciul de luni, o luăm pas cu pas. Domnul Hagi face o treabă foarte bună, au o echipă organizată.

ADVERTISEMENT

Joacă un fotbal frumos, dar trebuie să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut, asta e cel mai important. Trebuie să dictăm tempo-ul și ritmul jocului. La fiecare antrenament încercăm să ne îmbunătățim și să ne rezolvăm din probleme”, a spus Elias Charalambous.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,65 este cota pentru „2 solist” la meciul Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT