Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi a răspuns tranșant la întrebarea dacă Edi Iordănescu trebuie să continue și după Euro 2024

Edi Iordănescu ezită să semneze prelungirea contractului cu Federația Română de Fotbal. Gică Hagi consideră că este nevoie de continuitate, dar nu în orice condiții.
22.11.2023 | 19:53
Gica Hagi a raspuns transant la intrebarea daca Edi Iordanescu trebuie sa continue si dupa Euro 2024
RAMANE Edi Iordanescu la nationala Romaniei? Reactia lui Gica Hagi. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a reușit să califice România de pe prima poziție la Campionatul European 2024. Selecționerul “tricolorilor” mai are contract până la finalul competiției, iar negocierile dintre el și FRF sunt în derulare. Federația l-ar dori pe Iordănescu și în vederea următorului Campionat Mondial.

Gică Hagi, răspuns tranșant la întrebarea dacă Edi Iordănescu trebuie să rămână antrenorul naționalei: „Continuitatea e obligatorie!”

“E o discuție care deja a început și vroiam să te întreb care este părerea ta. Se discută, mulți acum spun că Edi Iordănescu ar trebui să mai stea doi ani și la preliminariile următoare”, a spus Horia Ivanovici într-o discuție cu Gică Hagi la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Nu sunt președinte, nu pun antrenori. El trebuie, dacă a avut succes, de el depinde. Nu putem să spunem noi, voi ziariștii puteți să o faceți. Întrebați persoana, el vă dă răspunsul cel mai bun, el trebuie să vorbească când va considera. El știe cel mai bine.

El știe logic, el o are. Iar eu nu mă ocup cu asta. Eu nu sunt pe linia asta. Aici e în spate o conducere, ei știu cel mai bine cum fac planul. Continuitatea e bună, obligatorie, dacă poți să o ai e foarte bună.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, dar pentru continuitate trebuie motivație. Dacă nu, mai bine se duce în altă parte. Toată lumea trebuie să fie motivată 200%”, a declarat Gheorghe Hagi în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

România s-a calificat la Euro 2024 de pe primul loc

România și Elveția s-au impus în Grupa I a calificărilor pentru Euro 2024. Tricolorii au câștigat grupa și au acumulat un total de 22 de puncte. Performanța echipei lui Edi Iordănescu a fost remarcabilă, iar suporterii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se vor descurca la turneul final.

ADVERTISEMENT

Pe lângă România, Elveția a confirmat prezența la EURO 2024 și a reușit locul secund în grupă, cu 17 puncte. Formația condusă de Murat Yakin a început bine campania, însă a pierdut din turație pe final și nu a reușit nici o victorie în ultimele 4 partide.

Lupta s-a dovedit a fi una strânsă în partea de mijloc a clasamentului. Israel a acumulat 15 puncte, urmată de Belarus cu 12 puncte și Kosovo cu 11 puncte. Andorra, cu doar 2 puncte, nu a reușit să se implice în lupta pentru primele două locuri de calificare.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA îți aduce doza zilnică de fotbal în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Urmărește emisiunea în fiecare luni, marți și vineri cu transmisie LIVE și în premieră, începând cu ora 10:30. Emisiunea este disponibilă, în premieră, pe canalul de Youtube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Romania are nevoie de continuitate

ADVERTISEMENT