Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pleacă Edi Iordănescu după Euro din Germania? „Depinde de ofertă” Ce spune Tata Puiu

Edi Iordănescu a reușit să intre în istoria României prin calificarea la Euro 2024. FRF își dorește prelungirea colaborării, însă selecționerul a cerut timp de gândire.
22.11.2023 | 12:10
Pleaca Edi Iordanescu dupa Euro din Germania Depinde de oferta Ce spune Tata Puiu
DEZBATERE INCINSA PLEACA Edi Iordanescu! “Daca e OFERTA PE BANI MULTI, ADIO nationala!”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România va merge la Euro 2024 din postura de câștigătoare de grupă. Edi Iordănescu a reușit să califice echipa de pe primul loc fără să piardă vreo partidă în campania pentru turneul final. FRF se află în negocieri cu selecționerul pentru prelungirea colaborării.

FRF vrea să îi prelungească lui Iordănescu înțelegerea

“Mihai, ce se alinta Edi aseară, că se mai gândește după euro? Te întreb direct. Există vreo șansă reală ca Edi Iordănescu să nu mai continue după Euro și campania de preliminarii?”, a întrebat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Se alintă. Nu cred, chiar și dacă va avea oferte din străinătate. Eu am spus-o în spațiul public. Nu are sens să plece acum, e un băiat tânăr, nu are sens să vânture lumea. Nu e o șansă reală să plece după Euro”, a declarat Mihai Stoichiță.

“Vă spun eu, depinde de ofertă. Dacă sunt foarte mulți bani, poate să plece. Nu am informații, dar au plecat alții, domnul Boloni a avut o ofertă mare de la Sporting a plecat. Când eram în campanie cu echipa națională. O ofertă mare, în rest rămâne la echipa națională”, a declarat Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Actualul contract al selecționerului expiră după Euro 2024

Actualul contract al lui Edi Iordănescu urmează să expire după turneul final al Euro 2024, iar situația este incertă cu privire la viitorul băncii tehnice. FRF are toate motivele să continue alături de actualul selecționer. România a depășit toate așteptările în această campanie de calificare.

“Edi Iordănescu nu e omul banilor, nu cred că duce lipsă. Am stat cu tatăl lui aseară de vorbă foarte mult, eu nu cred cu ce simt eu că se întânplă în familia Iordănescu eu nu cred că va pleca. Va rămâne la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Sunt animați de sentimentul acesta de apartenență la România, nu e fals. Am vorbit cu tatăl său și nu poate să mă mintă că suntem prieteni foarte buni. Îmi place ce atitudine au față de fotbalul românesc.

El e un tip analitic, va fi extrem de realist în alegere. Una e să mergi la o echipă unde nu vei știi ce vei face într-o lună sau două, oricâți bani vei lua, iar asta riscă distrugerea imaginii pe care și-a construit-o.

ADVERTISEMENT

Cu asta am terminat discuția. Nu mai poate fi contestat. D-asta a fost și susținut, am văzut cum muncește, ce știe să facă, modul în care pune în aplicare relația cu jucătorii. E un antrenor modern precum Contra, Mutu, Mirel. E modern, e echilibrat.

Mi-a zis Iordănescu senior clar că ei sunt atașați de valorile româniei. Acum știi cum e, vine următoarea provocare, hai să zicem Campioantul European, poate ieșim din grupă, poate nu. După care vine altă provocare, Campionatul Mondia. Lumea spune că va fi mai greu. Adrian Ilie s-a calificat la un Campionat Mondial”, a declarat Mihai Stoichiță.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FRF vrea sa ii prelungeasca intelegerea lui Iordanescu

 

ADVERTISEMENT