Sport

Gică Hagi vrea să amâne sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Să facem un meci mare la București”. Farul are o absență importantă

Gică Hagi vrea ca Farul să facă un meci mare pe Arena Națională contra FCSB-ului. Clubul „roș-albastru” poate obține matematic titlul cu un rezultat pozitiv.
26.04.2024 | 17:15
Gica Hagi vrea sa amane sarbatoarea de titlu a FCSBului Sa facem un meci mare la Bucuresti Farul are o absenta importanta
Gică Hagi și-a propus să amâne sărbătoarea de titlu a celor de la FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB poate obține matematic titlul la finalul derby-ului cu Farul, sâmbătă, 27 aprilie, ora 20:30, în etapa a 7-a din play-off-ul SuperLigii. Echipa patronată de Gigi Becali are nevoie de o victorie sau un egal pentru a pune mâna pe trofeu, cu 3 etape rămase până la finalul sezonului. Gică Hagi le-a promis viață grea „roș-albaștrilor”.

Gică Hagi vrea să amâne sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Să facem un meci mare la București”

FCSB este pentru a treia oară față în față cu șansa de a câștiga matematic titlul în SuperLiga. De această dată, clubul antrenat de Elias Charalambous și Mihai Pintilii este la mâna lui pentru a câștiga râvnitul trofeu.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a prefațat derby-ul cu FCSB. „Regele” vrea o victorie pe Arena Națională pentru a-și lua revanșa din meciul tur din play-off, când FCSB s-a impus cu 1-0 la Ovidiu. Totodată, Farul luptă cu CFR Cluj și Universitatea Craiova pentru locurile de cupe europene.

„Avem oxigen, pentru că suntem în play-off și de aici au venit toate lucrurile bune, pentru că succesul unește. Îi văd pe jucători foarte conectați. Este dificil, dar sperăm să facem un meci mare și la București.

ADVERTISEMENT

„Va fi o luptă foarte mare pentru locul 2”

Obiectivul meu este să găsesc soluțiile cele mai bune, să fiu inspirat, pentru că jucăm din trei în trei zile și trebuie să planifici totul foarte bine. Mergem să jucăm, să fim noi. Va fi o luptă foarte mare pentru locul 2 și sperăm ca noi să fim cei care biruim.

Meritam mai mult de la acel meci. Eu știu că am meciuri dificile de pregătit, în care putem să pierdem sau să câștigăm. Luăm fiecare joc în parte și ne luptăm”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare derby-ului FCSB – Farul.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi nu se va putea baza la derby-ul cu FCSB pe Ionuț Cojocaru. Puștiul-minune al „marinarilor”, care a reușit „dubla” cu Universitatea Craiova (2-1) și CFR Cluj (5-1), lipsește din cauza unor probleme musculare. Cojocaru nu a fost pe foaia de joc nici la derby-ul cu Rapid (3-1).

„Apar alții care nu au prins multe minute”

„Nu cred că poate reveni în următoarele două săptămâni, dar apar Andronache și alții care nu au prins prea multe minute. Să nu uităm de Amine Benchaib, care a intrat cu Rapid și a făcut diferența.

ADVERTISEMENT

Este un jucător care nu a apărut în acest sezon pentru că a fost accidentat, dar are mult talent. Mai trebuie să muncească, să se adapteze la noi, dar cred că poate fi un jucător foarte bun”, au fost cuvintele lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FCSB - Farul