Sport

Mesajul lui Elias Charalambous înainte de FCSB – Farul: ”Nu sunt persoana care să vorbească despre revanșă”

Elias Charalambous a mărturisit că nu se gândește la revanșă în meciul FCSB - Farul, după ce ”marinarii” le-au luat titlul în sezonul precedent.
26.04.2024 | 16:39
Mesajul lui Elias Charalambous inainte de FCSB  Farul Nu sunt persoana care sa vorbeasca despre revansa
Elias Charalambous a mărturisit că nu se gândește la revanșă în meciul FCSB - Farul, după ce ”marinarii” le-au luat titlul în sezonul precedent. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” mai au nevoie de un singur punct pentru a-și asigura matematic câștigarea campionatului după o pauză de 9 ani, dar tehnicianul cipriot a precizat clar că echipa sa va juca la victorie.

Elias Charalambous, mesaj pentru jucătorii săi înainte de FCSB – Farul

În conferința de presă premergătoare partidei FCSB – Farul, din etapa a 7-a a play-off-ului din SuperLiga, antrenorul Elias Charalambous a avut un mesaj clar pentru jucătorii săi și le-a cerut să fie concentrați pentru a putea deveni campioni încă din această rundă.

ADVERTISEMENT

”Un meci important, cu o echipă care joacă perfect în play-off, sunt într-o formă bună. Același lucru se întâmplă și cu echipa mea, am arătat o atitudine bună. Sunt sigur că va fi un meci foarte interesant, singurul nostru obiectiv este să câștigăm cele 3 puncte, pentru a câștiga și campionatul. Este un meci care ne poate face campioni.

Sper ca totul să meargă bine, pentru a fi fericiți după aceea. Știu că este suficient un punct, dar întotdeauna obiectivul trebuie să fie victoria. Trebuie să fim în cea mai bună formă pentru a ne impune. E bine că jucăm acasă, fanii trebuie să fie alături de noi, ne-au arătat asta mereu. E un moment bun.

ADVERTISEMENT

Pe Gheorghe Hagi îl respect foarte mult, Farul este o echipă care joacă fotbal, ne place să avem asemenea adversari. Ne știm foarte bine unii pe alții, nu prea sunt multe lucruri pe care să le ascundem.

Nu sunt persoana care să vorbească despre revanșă. Nu o vedem așa, e doar un nou meci cu Farul Constanța, nu ne place să ne întoarcem în trecut. D-abia așteptăm, dar până nu ne vom impune matematic, nu sărbătorim nimic. Așteptăm, totul e terminat doar atunci când se încheie matematic”, a declarat Charalambous.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, absent cu Farul

Gigi Becali a jubilat la FANATIK SUPERLIGA și a spus că, în sfârșit, i se poate îndeplini visul de a fi campion înainte de Paște. Pentru asta, FCSB nu trebuie să piardă întâlnirea cu Farul, programată sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:30.

Florinel Coman este indisponibil pentru acest joc, după ce a ieșit accidentat din meciul cu Sepsi. Horia Ivanovici a anunțat la FANATIK SUPERLIGAvedeta ”roș-albaștrilor” are șanse minime să evolueze.

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată la FANATIK SUPERLIGA de Gigi Becali, care a precizat însă că nu este nimic grav. Patronul FCSB a mărturisit că marea dorință pentru acest final de sezon, pe lângă câștigarea titlului, este să învingă Rapid în Giulești.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,47 este cota pentru „2 solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FCSB - Farul