Fotbal intern

Gică Hagi, amenințat de pistolarul lui Răzvan Lucescu? ”Nimeni nu are voie să se joace”

25.06.2019 | 22:28
Gica Hagi amenintat de pistolarul lui Razvan Lucescu Nimeni nu are voie sa se joace

Antrenorul formației FC Viitorul, Gică Hagi, a sărit la gâtul lui Răzvan Lucescu după ce acesta nu a avut numai cuvinte de laudă la adresa naționalei de tineret a României, iar acum pare că este amenințat chiar de fiul patronului pistolar de la PAOK Salonic. George Savvidis, fiul celebrului Ivan Savvidis, a reacționat pe rețele de socializare, după ce Hagi i-a transmis lui Lucescu jr. să se întoarcă în Grecia la pistolarul său.

Gică Hagi, amenințat de pistolarul lui Răzvan Lucescu?

Răzvan Lucescu a spus că din această generație doar 5-6 vor ajunge să facă pasul mai departe, iar Gică Hagi l-a atacat furibund pe tehnicianul de la PAOK Salonic. Apropos de ceea ce a spus Răzvan Lucescu, că nu e o generație. Ba da, este o generație. Probabil el nu știe ce înseamnă să construiești o generație. Să se ducă el la pistolarul lui de la PAOK. Lui nu îi convine probabil să spună că e o generație. Ceea ce a spus este ceva grav. Din punctul meu de vedere, Răzvan a făcut o greșeală gravă, să nu recunoști o generație. Cum să nu fie deranjat? E deranjat. Dar el este obișnuit cu pistolarii din Grecia. Cum să ataci niște copii. Ce, sunt 5-6 copii? Sunt o generație. Uite că joacă o semifinală de Euro. Am rămas tablou când am citit. Contează mai mult PAOK, pistolarii, pistoalele”, au fost cuvintele dure ale ”Regelui”.

Între timp, Gică Hagi pare că este amenințat pentru declarațiile la adesa lui Răzvan Lucescu chiar de fiul patronului pistolar de la PAOK Salonic. ”Nimeni nu are voie să se joace cu timpul meu, banii mei, familia mea şi respectul meu!”, a scris George Savvidis pe rețele de socializare. Apoi, fiul lui Ivan Savvidis, a postat o fotografie cu jucătorul brazilian Douglas Augustus, adus de la Corinthians pentru cinci milioane de euro, care se bucură în stil de pistolar și la care a scris: ”Viteza este bună, dar precizia contează”.

Acesta este mesajul postat pe rețelele de socializare de fiul lui Ivan Savvidis

”Tricolorii” au ajuns la Bologna

Echipa națională de tineret a României a remizat cu Franța, scor 0-0, în ultimul meci din faza grupelor și s-a calificat în semifinalele Campionatului European din Italia și San Marino. ”Tricolorii” au uimit lumea fotbalului cu jocul prestat și prin faptul că au reușit să câștige fără înfrângere Grupa C din care au mai făcut parte Franța, Anglia și Croația.

În semifinalele Euro 2019, România va întâlni campioana europeană en-titre Germania, meciul urmând să aibă loc joi, 27 iunie, de la ora 19:00, la Bologna și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. ”Tricolorii” au ajuns marți după-amiază la hotelul de lux din Bologna, acolo unde vor fi cazați pentru marea întâlnire din careul de ași.