Sport

Gică Hagi, decizie drastică! A lăsat 8 jucători în afara lotului cu Iașiul

Gică Hagi a scos nu mai puțin de opt jucători din lot înainte de meciul dintre Farul și Poli Iași. Explicația antrenorului.
29.07.2023 | 16:41
Gica Hagi decizie drastica A lasat 8 jucatori in afara lotului cu Iasiul
8 jucători a lăsat Gică Hagi în afara lotului înainte de meciul cu Poli Iași. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a prefațat meciul din SuperLiga dintre Farul și Poli Iași. „Regele” e însă cu gândul și la returul din preliminariile UEFA Europa Conference League cu Urartu.

Gică Hagi, explicații după ce scos din lot 8 jucători: „Noi avem 30 și ceva de jucători”

Gică Hagi a transmis un mesaj clar jucătorilor săi înainte de confruntarea cu Poli Iași: „E un meci de campionat acasă, important, trebuie să fim pragmatici. Singurul obiectiv pe care îl avem pentru acest meci este să luăm trei puncte, să pregătim bine meciul”.

ADVERTISEMENT

Nou-promovata i-a atras atenția lui Hagi în acest start de campionat: „În cele două etape au jucat (n.r. cei de la Poli Iași) de la egal la egal cu CFR și Hermannstadt. Le place să iasă la joc. Au un antrenor cu experiență. Trebuie să fim pregătiți. Va fi un meci intens”.

Antrenorul „marinarilor” a evitat să îi nominalizeze pe cei care nu vor fi nici măcar pe bancă: „Am luat decizia ca opt jucători să rămână acasă, nu are rost să-i spun. Cu restul vom aborda jocul la victorie. Gustavo și Borgnino sunt accidentați.

ADVERTISEMENT

Sunt doar opt jucători care rămân acasă. Noi avem lotul de 30 și ceva de jucători. Vedem după aceea ce decizii vom lua”, a mai spus „Regele” la conferința de presă.

Gică Hagi anunță plecări de la Farul: „Nu vom rămâne 30 și ceva de jucători”

Gheorghe Hagi nu are de gând să mai aducă fotbaliști noi la echipă, ci mai degrabă se gândește la restructurări în cadrul lotului: „Nu vom rămâne 30 și ceva de jucători. Nu vorbesc de transferuri.

ADVERTISEMENT

Aș vorbi mai degrabă de cine ar pleca, ca să glumesc. În toate meciurile astea e nevoie ca lumea să fie concentrată”.

Farul Constanța e lider în SuperLiga cu șase puncte. Constănțenii întâlnesc pe teren propriu Poli Iași, duminică, 30 iulie, de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

Campioana României va juca apoi returul din turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League cu Urartu, joi, 3 august, de la ora 19:00. Dacă se califică, „marinarii” vor juca în turul trei cu estonienii de la Flora Tallin.

ADVERTISEMENT