Sport

Gică Hagi, fericit după FC Botoșani – Farul 0-0: „Nu mai contează cum am jucat”. Ce obiectiv are în play-off

Gică Hagi a tremurat la meciul cu Botoșani. Farul a evoluat în inferioritate numerică și a prins cu noroc ultimul loc de play-off. Ce a spus „Regele” după meci.
08.03.2024 | 23:59
Gica Hagi fericit dupa FC Botosani  Farul 00 Nu mai conteaza cum am jucat Ce obiectiv are in playoff
ADVERTISEMENT

Gică Hagi și Farul s-au calificat cu emoții în play-off-ul SuperLiga de pe locul cinci, la egalitate de puncte cu Sepsi. „Marinarii” au evoluat în inferioritate numerică din minutul 77, după ce Grigoryan a văzut al doilea galben.

Gică Hagi, fericit pentru calificarea în play-off: „Nu a contat cum am jucat”

Gică Hagi nu a fost mulțumit de joc după meciul cu ultima clasată, deși Farul a reușit să se califice în playoff: Trebuie să joci şi în maniera asta pentru a ajunge în play-off! Ăsta era obiectivul nostru, nu a contat cum am jucat. I-am felicitat pe jucători pentru că au muncit.

ADVERTISEMENT

Am avut o perioadă cu părţi bune şi părţi mai puţin bune, dar e important că s-a terminat cu această intrare în play-off. De acum ne putem gândi la mai mult.

Am făcut tot ce e posibil astăzi. Am jucat împotriva unui adversar bun, eu așa îl consider. Mereu au fost meciuri frumoase aici. Mă bucur că am prins play-off, nu mai contează cum”, a spus antrenorolul lui Farul Constanța la finalul partidei încheiate la egalitate, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi le-a dat două zile libere jucătorilor de la Farul: „Obiectivul e să încercăm să devenim mai buni”

Gică Hagi a luat o decizie după finalul sezonului regulat: „De luni vom vedea ce va urma, acum avem două zile libere. Strategia noastră în play-off este să câștigăm fiecare meci, să fim cei mai buni!

Am jucat la Botoşani, o echipă care stă foarte bine în teren. Mă bucur că acest egal ne-a dus în play-off. Cu siguranţă obiectivul nostru e să încercăm să devenim cei mai buni. Suntem fericiţi”, a spus „Regele” la Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu, emoții după Botoșani – Farul 0-0: „Din păcate a trebuit să suferim”

Gică Popescu, președintele lui Farul Constanța, a tremurat din tribune pentru calificarea în primele șase echipe din SuperLiga: „Am aşteptat până în ultima etapă, din păcate, că am avut posbilitatea să o mai facem acasă. Din păcate a trebuit să suferim, pentru a face puncte şi pentru obiectiv.

Anul acesta am suferit ca joc, dar şi ca efectiv. Şi în seara asta am avut multe absenţe, accidentarea lui Nedelcu, cartonaş roşu, am muncit mult pentru aest punct. 

ADVERTISEMENT

Sperăm ca în play-off să arătăm diferit. Ne bucurăm pentru punct şi accederea în play-off. Momentan să ne revenim şi să recuperăm cât mai mulţi jucători, apoi să urcăm cât mai sus”, a declarat și „Baciul”.

ADVERTISEMENT