Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Farul Constanța tremură pentru play-off: „Va fi ca o finală pentru noi!”

Farul Constanța se teme pentru calificarea în play-off-ul. Conducerea campioanei tratează ca o finală meciul de la Botoșani.
08.03.2024 | 11:31
Farul Constanta tremura pentru playoff Va fi ca o finala pentru noi
Farul Constanța tremură pentru play-off: „Va fi ca o finală pentru noi!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul este la mâna ei pentru a obține calificarea în play-off. Cu un egal la Botoșani, campioana en-titre e matematic în primele 6 din SuperLiga la finalul sezonului regulat. Conducerea „marinarilor” are însă emoții.

Farul, emoții pentru calificarea în play-off

FC Botoșani – Farul este programat vineri, 8 martie, de la ora 20:00. În același timp se mai joacă Dinamo – UTA Arad, CFR Cluj – Hermannstadt, Petrolul – Sepsi și FC Voluntari – Universitatea Cluj. Alături de constănțeni, UTA, Hermannstadt, Sepsi și „U” Cluj, toate au șanse matimatice să intre în play-off.

ADVERTISEMENT

„Sunt emoții. E o finală pentru noi. Trebuie să obținem minim un punct. Ideal ar fi o victorie, dar suntem conștienți și avem emoții. Așteptăm cu nerăbdare meciul și sper să facem o partidă bună, așa cum am făcut în ultimul meci, cu CFR, și am fost egalați printr-un gol de generic.

Ne așteptăm la un meci greu. Și-au revenit și ei, sunt în revenire de formă. Nu vom avea meci ușor. Sper să ne impunem jocul și să demonstrăm ceea ce am arătat că știm să facem și dacă vom controla jocul atunci nu vom avea probleme.

ADVERTISEMENT

Dacă vom intra în jocul lor, dacă nu vom fi conectați la miza partidei, vom avea probleme. Sper să nu facem chestia asta și știu că Gică Hagi pregătește nu bine, ci foarte bine această partidă. Sper să ne ridicăm la nivelul așteptărilor și al fanilor care iubesc Farul Constanța.

N-aș vrea să vorbesc prea mult despre Botoșani, pe mine mă interesează ce jucăm noi. Și cred că sunteți de acord cu mine, dacă Farul își face jocul, nu o să fie probleme.

ADVERTISEMENT

Că întâlnim o echipă care e acolo jos și care joacă cu sabia deasupra capului, suntem conștienți de acest lucru”, a declarat Ciprian Marica, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Deși e ultima în clasament, FC Botoșani a fost o nucă tare în tur pentru campioana României. A fost 1-1 în partida de la Ovidiu. „Da, nu cred că Botoșani ne-a pus probleme atunci, ci jocul nostru n-a funcționat”, a adăugat oficialul Farului.

ADVERTISEMENT

Înainte de startul etapei a 30-a din SuperLiga, Farul e pe locul 5, cu 42 de puncte, unul mai mult decât „U” Cluj (locul 6). La pândă stau Sepsi, Hermannstadt și UTA, toate cu câte 40 de puncte.

Cine PRINDE ULTIMELE 2 LOCURI pentru PLAY-OFF! | DEZBATERE INCINSA

ADVERTISEMENT