Sport

Gică Hagi, detalii despre starea lui Ianis Hagi după operație: „E în mâini bune! Știe că a fost un ghinion!”

Gică Hagi (56 de ani) a vorbit despre starea fiului său, Ianis Hagi (23 de ani), care a fost operat, după accidentarea suferită în partida Rangers – Stirling 4-0.
25.01.2022 | 21:23
Gica Hagi detalii despre starea lui Ianis Hagi dupa operatie E in maini bune Stie ca a fost un ghinion
ADVERTISEMENT

În minutul 11 al partidei Rangers – Stirling, 4-0, din Cupa Scoției, Ianis Hagi s-a ciocnit cu fundașul Jordan McGregor. În urma acestei coliziuni, internaționalul român s-a întins pe gazon, din cauza durerilor resimțite la genunchi.

Medicii de la Rangers au intervenit imediat, însă Ianis Hagi nu a mai putut continua partida. Din cauza acestei accidentări, fiul „Regelui” a fost supus unei intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, detalii despre starea lui Ianis Hagi după operație

Gică Hagi susține că fiul său are un moral bun, chiar dacă este nevoit să stea pe „bară” minim șase luni.

Totodată, antrenorul Farului Constanța spune că nu s-a stabilit, încă, unde va efectua Ianis Hagi recuperarea.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Ianis. Este încrezător acum. E în mâini bune, știe și el că a fost un ghinion, dar acum se gândește doar la recuperare.

E cu moralul bine, se mai întâmplă și astfel de lucruri. Deocamdată nu s-a stabilit exact unde va efectua recuperarea, se analizează și se va lua cu siguranță cea mai bună decizie pentru el”, a declarat Gică Hagi, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Edi Iordănescu s-a interesat de situația lui Ianis Hagi

Edi Iordănescu, noul selecționer al naționalei României, a dezvăluit că este la curent cu situația lui Ianis Hagi. Acesta este sigur că absența lui Ianis Hagi va afecta echipa națională.

„Sunt la curent cu această veste, proastă atât pentru el, cât și pentru noi. Vreau să vorbesc cu el în cel mai scurt timp. E o pierdere importantă, pentru că a început să fie o certitudine.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță că ne va afecta, dar trebuie să fim alături de el, să-l susținem și să avem răbdarea necesară pentru a-l recâștiga”, a spus Edi Iordănescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Primele meciuri oficiale ale naționalei României, din acest an, vor avea loc în luna iunie, în Liga Națiunilor.

Ianis Hagi a fost transferat de Rangers, în vara lui 2020, de la Genk, pentru 3.5 milioane de euro.

  • 7 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT