Sport

Gică Hagi, în alertă înainte de Farul – U Cluj: „Avem doar două zile împreună”

Gică Hagi este în alertă înaintea duelului Farul - U Cluj, sâmbătă, 21 octombrie, ora 21:45, în etapa a 13-a din SuperLiga.
20.10.2023 | 18:37
Gica Hagi in alerta inainte de Farul  U Cluj Avem doar doua zile impreuna
Gică Hagi este în alertă înainte de Farul - U Cluj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Farul Constanța și-a ridicat nivelul de joc după un început dezastruos în campionat. Campioana României a câștigat ultimele trei meciuri din SuperLiga și a revenit pe locurile de play-off. Gică Hagi vrea ca echipa să continue ritmul bun și în meciul cu U Cluj, sâmbătă, 21 octombrie, ora 21:45.

Gică Hagi, în alertă înainte de Farul – U Cluj: „Avem doar două zile împreună. Jucătorii au fost plecați la naționale”

Farul nu are amintiri plăcute de la ultimul meci direct cu U Cluj. „Șepcile roșii” s-au impus contra „marinarilor” pe teren propriu, scor 2-0 în returul din sezonul trecut. La conferința de presă premergătoare duelului de la Ovidiu, Gică Hagi a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Regele” a vorbit despre programul greu care urmează pentru Farul. „În primul rând, vrem să continuăm tot ce am făcut bine în ultima perioadă, să fim pragmatici, concreți, să luăm în fiecare meci cele 3 puncte.

Ne așteaptă un program greu, atât în octombrie cât și în noiembrie. Avem nevoie de puncte pentru a ajunge sus. Suntem conștienți că avem doar două zile în care suntem împreună, jucătorii au fost plecați la naționale. 

ADVERTISEMENT

„De când e Sabău, jucătorii lui U Cluj au plăcerea de a juca fotbal”

Întâlnim o echipă în formă, cu jucători talentați, cu un antrenor experimentat, care și data trecută când a fost la echipă a făcut ca lucrurile să meargă foarte bine. Și acum, de când e el, au acea plăcere de a juca fotbal. 

E o echipă talentată, care are și jucători tineri și experimentați. E o echipă căreia îi place mingea. Ne așteaptă un joc dificil acasă, dar ne oprim victoria. trebuie să fim noi, să avem puterea și personalitatea să dăm ritmul și intensitatea jocului.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie de aceste puncte pentru a intra în play-off”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă. „Marinarii” ocupă locul 5 în clasament, cu 18 puncte în 11 partide. De cealaltă parte, U Cluj se află pe poziția a 9-a, cu 15 puncte în 12 partide.

Două absențe la Farul pentru meciul cu U Cluj: „Probleme mai vechi și mai grele”

Gică Hagi nu se va putea baza la meciul cu U Cluj pe Ionuț Vînă și Dragoș Nedelcu. Vînă, fotbalistul revenit la malul Mării Negre după aventura de la Universitatea Craiova, a acuzat probleme medicale la antrenament.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Nedelcu se confruntă cu probleme ceva mai vechi. „Vînă și Nedelcu sunt jucătorii accidentați. Vînă a acuzat, în utlimele zile, la antrenament, o mică întindere. Nedelcu are probleme mai vechi și mai grele”, au fost cuvintele lui Hagi.

ADVERTISEMENT