Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cedează Gică Hagi pachetul majoritar de la Farul? „Vreau să devenim un club european!”

Gică Hagi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea de a ceda pachetul majoritar pe care îl deține la Farul Constanța.
12.10.2023 | 09:23
Cedeaza Gica Hagi pachetul majoritar de la Farul Vreau sa devenim un club european
Gică Hagi a vorbit despre posibilitatea de a ceda pachetul majoritar de la Farul. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gică Hagi vrea să o transforme pe Farul într-o adevărată forță a fotbalului românesc. Strategia „Regelui” este de a împărți acțiunile clubului de la malul Mării Negre în bucăți de câte 10%. Întrebat la FANATIK SUPERLIGA dacă va ceda pachetul majoritar, fostul mare fotbalist a avut un răspuns elegant.

Cedează Gică Hagi pachetul majoritar de la Farul? „Vreau să devenim un club european!”

Gică Hagi deține nu mai puțin de 79,9% din acțiunile clubului Farul, fiind acționar majoritar. Ciprian Marica și Rivaldo dețin bucăți de câte 10%, în timp ce Zoltan Iașko are 0,1%.

ADVERTISEMENT

De asemenea, începând cu 1 ianuarie 2024, Constanța Port Business Association, cel mai mare operator din zona maritimă a orașului Constanța, ar urma să preia 10% din acțiunile clubului.

Întrebat dacă va vinde pachetul majoritar de la Farul, Gică Hagi s-a rezumat în a spune că vrea să o transforme pe Farul într-o echipă puternică a fotbalului românesc. „Vreau parteneri puternici care să facă din Farul un club puternic, care să devină european.

ADVERTISEMENT

Dacă se poate. În România să se bată cu cele mai bune cluburi. În orice țară există 4-5 cluburi foarte puternice. Acolo e gândul meu, gândul conducerii. Cu toții muncim spre direcția asta și sperăm să reușim”, a declarat Gică Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

Dumitru Dragomir, dezvăluire de senzație la „Max Profețiile lui Mitică”: „A cumpărat 10% lui Ciprian Marica”

În vara anului 2021, Farul și Viitorul au fuzionat. Dumitru Dragomir i-a lăudat pe Gică Hagi și Ciprian Marica despre care a spus că „au unit Constanța”. Fostul șef al LPF a dezvăluit la „Max Profețiile lui Mitică” momentul în care „Regele” a cumpărat 10% din acțiunile lui Ciprian Marica.

ADVERTISEMENT

În momentul în care Farul și Viitorul au fuzionat, Gică Hagi a rămas cu 80% din acțiuni, în timp ce Marica a primit 20%. „Vreau să spun la Hagi. Nu știți, vă dau în premieră. Hagi a făcut o mișcare anul trecut absolut fenomenală.

El cu Ciprian Marica. Au unit Constanța. Constanța era dezbinată așa cum e Steaua. O facțiune micuță cu militarii, ceilalți mulți cu Gigi Becali. Gică Hagi a zis în felul următor: ‘Noua formă de organizare va fi că nimeni nu va avea mai mult de 10%, nici eu, Gică Hagi’. Stai să vezi ce a făcut. 

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica avea 20%, e premieră totală ce îți dau acum. Ciprian Marica avea 20% și Gică Hagi 80%. I-a cumpărat 10% lui Marica ca să vândă 80%. Câte 10 procente. Nu are nimeni voie să aibă mai mult de 10 procente”, spunea Dumitru Dragomir în luna mai.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. Cele mai tari momente din emisiune alături de edițiile integrale pot fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Gică Hagi despre posibilitatea de a ceda pachetul majoritar de la Farul

ADVERTISEMENT
VIDEO. Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în...
VIDEO. Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă, la gala RXF din Sala Polivalentă! Reacția șocantă a organizatorilor
Pericolul din prăjituri. Substanța cu aromă de unt care ne poate afecta ADN-ul
Pericolul din prăjituri. Substanța cu aromă de unt care ne poate afecta ADN-ul
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Românii ameninţaţi cu impozit de 70% pe venit.
Românii ameninţaţi cu impozit de 70% pe venit. "Va trebui să dau 70 de lei din 100?!"
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum...
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum de baie minuscul în Mykonos
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce...
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce mama lui Iancu Sterp l-a criticat aspru: "Se încearcă manevre prea murdare..."
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Țările Europene, vizate de sabotajele Rusiei. E Cod Roșu în serviciile secrete
Țările Europene, vizate de sabotajele Rusiei. E Cod Roșu în serviciile secrete
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și...
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul de 100.000 de euro de la Pro TV?! Surpriză uriașă în finala Survivor!
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și...
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și sabotajul
Cea mai puternică regină a tuturor timpurilor. A cerut să fie înmormântată purtând...
Cea mai puternică regină a tuturor timpurilor. A cerut să fie înmormântată purtând vălul de mireasă