Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi ironizează sistemul cu play-off/play-out: “Plătim prime pentru 3 puncte şi rămânem cu jumătate”

Gică Hagi a ironizat sistemul din campionat cu play-off și play-out. „Regele” susține că victoriile din sezonul regulat nu sunt concomitente cu primele jucătorilor.
10.10.2023 | 20:00
Gica Hagi ironizeaza sistemul cu playoffplayout Platim prime pentru 3 puncte si ramanem cu jumatate
Gică Hagi a criticat sistemul play-off/play-out din campionat. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a ironizat sistemul din campionatul românesc. După primele 30 de etape ale sezonului regulat, echipele, în funcție de clasament, sunt repartizate în play-off și play-out. „Regele” a precizat la FANATIK SUPERLIGA că odată cu startul play-off-ului începe un alt campionat.

„Regele”, despre lupta la titlu în SuperLiga: „Nu se poate vorbi de favoriți”

Gică Hagi consideră că este devreme să vorbească despre echipa favorită la câștigarea campionatului. Totuși, managerul tehnic al Farului a subliniat faptul că FCSB este cea mai în formă echipă. Roș-albaștrii sunt lideri, cu 29 puncte în 12 partide.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Gică Hagi a ironizat sistemul play-off/play-out. Jucătorii Farului au prime de victorie, însă cele 3 puncte obținute în sezonul regulat se înjumătățesc la intrarea în play-off și play-out.

„FCSB este într-o formă foarte bună. Nu cred că în momentul de față, în perioada în care suntem, se poate vorbi de favoriți și de câștigarea campionatului. În România, din păcate, realitatea e că sunt două campionate. 

ADVERTISEMENT

Hagi, ironic cu sistemul play-off/play-out: “Plătim prime pentru 3 puncte şi rămânem cu jumătate”

Unul în care joci și victoria înseamnă un punct și jumătate și noi plătim prima totală a jucătorilor. Ei câștigă și le dăm bani pentru victorie și ești la jumătate. După aceea începe un alt campionat. 

La orice club, cred eu, jucătorii au prime de victorie. Prima se ia la 3 puncte, că e victorie, dar de fapt, la un moment dat 3 puncte înseamnă un punct și jumătate.

ADVERTISEMENT

Pe acest considerent cred eu că e o greșeală că cineva este favorită în momentul de față. FCSB este cea mai în formă, da”, a declarat Gică Hagi, antrenorul campioanei Farul, la FANATIK SUPERLIGA.

Ce buget are Farul. Anunțul lui Gică Hagi la FANATIK SUPERLIGA

Gică Hagi a dezvăluit că bugetul la Farul este de 6 milioane de euro. „Regele” a lăudat conducerea campioanei en-titre și a mărturisit că încearcă să mărească veniturile.

ADVERTISEMENT

“Nu suntem cei mai buni din România pentru că bugetul nu este. La conducători, avem conducători foarte buni, avem președinte, avem vicepreședinte, toți sunt foști fotbaliști.

Încercăm să facem față, vom vedea, ușor ușor să mărim aceste venituri ale clubului care să fie bine pentru club să ne putem bate de la egal la egal cu orice club din România, dacă putem, dacă nu…

Bugetul este la fel ca în anii precedenți, noi nu putem să schimbăm. Noi o luăm în fiecare an, ne clădim, o luăm de la zero, nu putem, niciun leu în plus. Bugetul e în jur de 6 milioane”, a spus Gică Hagi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire la FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în exclusivitate doar pe FANATIK.RO. Premiera emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Gică Hagi, ironic cu sistemul play-off/play-out

ADVERTISEMENT