Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi îl laudă pe Gigi Becali: „A făcut lucruri extraordinare la FCSB!”

Hagi, laude pentru Gigi Becali! Nașul și-a lăudat finul pentru lucrurile pe care le-a făcut la FCSB.
09.10.2023 | 13:50
Gica Hagi il lauda pe Gigi Becali A facut lucruri extraordinare la FCSB
Gică Hagi îl laudă pe Gigi Becali: „A făcut lucruri extraordinare la FCSB!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi l-a lăudat pe Gigi Becali! Managerul tehnic al campioanei a vorbit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, inclusiv despre lucrurile bune pe care finul său le-a făcut la FCSB.

Gică Hagi, laude pentru Gigi Becali: „A făcut lucruri extraordinare pentru România”

Gică Hagi și Gigi Becali sunt rivali în SuperLiga, iar sezonul trecut s-au luptat până în penultima etapă la titlu. Câștig de cauză a avut nașul, dar managerul tehnic al Farului nu îi ia din merit finului său, care, de 20 de ani, e patron la FCSB.

ADVERTISEMENT

Hagi nu este de acord cu criticile care i se aduc latifundiarului din Pipera. Deși a luat multe decizii greșite de-a lungul timpului, care l-au costat, Gigi Becali ar trebui apreciat pentru investițiile pe care le-a făcut în fotbalul românesc. Totuși, „Regele” e convins că era loc de mai bine la FCSB.

„Nu sunt de acord. Cred că fiecare mai greșește în viață. Toți am mai luat decizii proaste. Unde bateți apropos, nu uitați că s-a făcut performanță. Că se putea face mai mult, că se putea face ceva extraordinar, el a făcut lucruri extraordinare (n.r. – Gigi Becali).

ADVERTISEMENT

El și toți cei care au muncit acolo. Cei care au dus echipele, care au antrenat. A făcut lucruri extraordinare pentru România, prin tot ce a făcut. Se putea însă mai mult.

Putea fi acum în Champions League. Acum sau acum 4 ani sau acum 7 ani. Cu ce s-a investit și cu puterea pe care au avut-o, dar asta e”, a declarat Gică Hagi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dacă anul trecut FCSB s-a aflat în cursa de urmărire a liderului Farul, sezonul acesta lucrurile s-au inversat. Echipa patronată de Gigi Becali este pe primul loc în SuperLiga, cu 29 de puncte, în timp ce constănțenii sunt pe 5, cu 18 puncte, cu mențiunea că au și un meci mai puțin disputat.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct și exclusiv pe FANATIK.RO, de la 10:30. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30.

ADVERTISEMENT

Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Săptămâna această avem o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA și joi, 12 octombrie.

Gică Hagi îl laudă pe Gigi Becali: „A făcut lucruri extraordinare la FCSB!”

ADVERTISEMENT