Sport

Gică Hagi, ofertă bombă din SuperLiga!? Dumitru Dragomir: „La arabi ia 5 milioane!”

Gică Hagi a oferit o reacție misterioasă în legătură cu o posibilă ofertă din SuperLiga. Dragomir spune că „Regele” ar câștiga cinci milioane de euro în Arabia Saudită.
15.04.2024 | 15:40
Gica Hagi oferta bomba din SuperLiga Dumitru Dragomir La arabi ia 5 milioane
Gică Hagi, ofertă bombă din SuperLiga!? Dumitru Dragomir: „La arabi ia 5 milioane!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi are gândul doar la Farul Constanța și spune că este „netransferabil” pentru orice alt club din SuperLiga. Mitică Dragomir spune că managerul tehnic al „marinarilor” ar câștiga cinci milioane de euro, dacă ar accepta să antreneze în Arabia Saudită.

Gică Hagi, ofertă bombă din SuperLiga!? Dumitru Dragomir: „La arabi ia 5 milioane!”

Orice club cu pretenții din SuperLiga l-ar dori pe Gică Hagi, însă „Regele” nu este dispus să lucreze pentru altă formație din România. Managerul tehnic se dedică în totalitate proiectului de suflet de la Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a oferit o reacție misterioasă pentru site-ul clubului de la malul mării: „Sunt netransferabil în România, voi fi în țară numai la Farul”.

Horia Ivanovici a lansat o ipoteză interesantă la MAX Profețiile lui Mitică, după intervenția lui Gică Hagi. Directorul FANATIK nu exclude o reacție a „Regelui” după o ofertă de la Universitatea Craiova: „I-a făcut ofertă Rotaru?Tot îl bate tot timpul”. Însă Mitică Dragomir nu crede în acestă variantă

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir i-a dat dreptate lui Gică Hagi în legătură cu preluarea băncii tehnice a unui alt club din SuperLiga. Acesta este convins că „Regele” ar câștiga o avere în Arabia Saudită, campionat cunoscut la nivel mondial pentru puterea financiară enormă.

„Nici eu nu aș pleca în țară, Hagi este un tip mare, grande. Hagi ia trei, patru milioane, chiar cinci milioane dacă pleacă la arabi”, a spus fostul șef de la LPF la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni.

ADVERTISEMENT

Adi Mutu, despre viitorul lui Gică Hagi: „Ar trebui să lase pe cineva și să plece”

Adi Mutu a spus ce crede despre viitorul lui Gică Hagi la FANATIK SUPERLIGA. „Briliantul” este de părere că trebuie să găsească un alt antrenor pentru Farul, iar el să se retragă de pe banca tehnică în viitorul apropiat.

„(n.r. – Cine e modelul tău ca antrenor?) Crede mă că nu am niciun model. Îmi place să fur de la alții lucruri interesante. Îmi plac mai mulți antrenori. (n.r. – Ar putea fi Hagi?). Gică e la Farul E patron, antrenor, de toate.

ADVERTISEMENT

Cumva și ăsta e confortul lui și poate să facă lucruri. El poate să facă și face lucruri, a luat și campionatul. El cred că e pe drumul cel bun. Nu știu cât mai rezistă. Se duce și el spre 60 de ani. (n.r. – Mai rezistă?) Nu știu.

Cred că ar trebui să lase pe cineva și să plece. Vă spunea și vouă că se mai gândește. Pentru el stresul e foarte mare. Poate ar trebui să își măsoare forțele și în altă parte. La valoarea lui…”, a declarat Adrian Mutu.

Gica Hagi, DECIZIE BOMBA despre CARIERA DE ANTRENOR!

ADVERTISEMENT