Fotbal intern

Gică Hagi, prudent înainte de meciul cu Poli Iași: „O să ne fie foarte greu! Mircea Rednic e un antrenor foarte bun”

03.02.2020 | 15:06
Gica Hagi prudent inainte de meciul cu Poli Iasi O sa ne fie foarte greu Mircea Rednic e un antrenor foarte bun
ADVERTISEMENT

Gică Hagi e prudent înainte de meciul cu Poli Iași și crede că cel mai mare avantaj al formației din „Copou” este aducerea lui Mircea Rednic pe postul de antrenor.

Gică Hagi, prudent înainte de meciul cu Poli Iași

Gică Hagi speră la o victorie înaintea meciului cu Poli Iași, dar a mărturisit că cea mai importantă mutare făcută de moldoveni este aducerea lui Mircea Rednic pe banca tehnică: Ne propunem să muncim mult și să facem lucruri foarte frumoase. Obiectivul nostru e intrarea în play-off, ceea ce înseamnă să obținem rezultate bune în aceste patru meciuri.

ADVERTISEMENT

Adversarul a făcut o mutare importantă, un fost coleg de-al meu, care o să aducă un plus la Poli Iași. Trebuie să fim atenți la aceste detalii. Ei imediat au făcut cîteva mutări importante, pe care i-am urmărit și sunt jucători de calitate”.

„O să ne fie foarte greu, dar cred că suntem pregătiți bine, ne-am antrenat bine în cantonament și mergem la victorie. Am adus niște jucători care au fost campioni cu noi, nu niște repatriați. cu siguranță ne vor ajuta mult și suntem fericiți că i-am adus înapoi”, a mai spus „Regele”.

ADVERTISEMENT

„Ianis are o creștere foarte mare pentru vârsta lui!”

Gică Hagi a mai vorbit despre Ianis și despre performanțele pe care fiul său le-a atins: Legat de Ianis, un singur lucru vreau să vă lămuresc, să zic. La meciul cu Spania am fost în tribună şi am şi martori, am dat un autograf unui copil şi a zis că a luat un autograf de la tatăl lui Ianis.

Atât vă zic. Îl aveţi acum, e al vostru, vorbiţi cu el, el trebuie să vorbească, el trebuie să facă”.

ADVERTISEMENT

„Cred că eu trebuie să stau mai puţin, să vorbesc mai puţin, să fiu în linia a doua, să mă uit la el şi să mă bucur de fotbalul lui şi de cariera lui pe care o să o aibă.

În primul rând, el vorbeşte şi a vorbit şi până acum, a făcut o creştere foarte mare până la vârsta lui, are multe performanţe, are şi lucruri foarte multe bune, şi lucruri care…momente sau perioade în care s-au întâmplat anumite lucruri care nu au ţinut de el.

ADVERTISEMENT

Când a fost, a jucat şi a fost pe teren a demonstrat că e unul dintre cei mai buni”, a mai spus Gică Hagi.

  • 54 de ani a împlinit Gică Hagi pe 5 februarie
ADVERTISEMENT