Sport

Veste uriașă pentru Farul și Gică Hagi: „Avem discuții”. Alți acționari sunt așteptați la Constanța: „Este nevoie de investiții”

Farul și Gică Hagi au primit o veste uriașă după victoria cu Rapid, scor 3-1, în etapa a 6-a din play-off-ul SuperLigii. Investiții importante sunt așteptate la Constanța.
25.04.2024 | 20:45
Veste uriasa pentru Farul si Gica Hagi Avem discutii Alti actionari sunt asteptati la Constanta Este nevoie de investitii
Gică Hagi și Farul așteaptă noi investitori! Ciprian Marica a făcut anunțul. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Farul este pe val în play-off-ul SuperLigii. Echipa antrenată de Gică Hagi a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în etapa a 6-a și are cel mai bun atac: 13 goluri marcate. Ciprian Marica, unul dintre acționarii clubului de la malul Mării Negre a dezvăluit că Farul este în discuții cu alți acționari pentru noi investiții.

Veste uriașă pentru Farul și Gică Hagi: „Avem discuții”

Farul este a doua cea mai în formă echipă din play-off-ul SuperLigii, după liderul FCSB. Campioana din sezonul trecut a adunat 13 puncte în 6 meciuri, în timp ce echipa lui Gigi Becali a înregistrat 14 puncte după 6 etape.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a făcut un anunț excelent pentru suporterii constănțenilor. Fostul atacant al naționalei a dezvăluit că Farul se află în discuții cu potențiali investitori. Astfel, bugetul „marinarilor” ar urma să crească din sezonul următor, iar obiectivele să fie mult mai înalte.

„Strategia pentru sezonul viitor o facem la finalul campionatului. Nu am discutat încă. Să vedem unde terminăm, dacă prindem o cupă europeană, apoi vedem ce facem. Avem discuții și cu alți acționari.

ADVERTISEMENT

„Farul își propune și sezonul viitor să fie în play-off. Este nevoie de investiții”

Important va fi bugetul. În funcție de ce buget avem, ne vom trasa și obiectivul. Cert este că Farul își propune și sezonul viitor să fie în play-off. Mai departe, este nevoie de investiții.

Momentan, ne bazăm pe bagheta lui Gică Hagi, care face minuni. Suntem singura echipă din România care poate spune că are o filosofie de joc. Restul joacă din valoarea individuală a jucătorilor și din forma de moment pe care o au”, a declarat Ciprian Marica, potrivit gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Farul s-a calificat pe ultima sută de metri în play-off-ul SuperLigii. Echipa pregătită de Gică Hagi traversează o formă de vis în duelurile cu cele mai tari cluburi ale campionatului românesc. „Marinarii” ocupă locul 2, cu 35 de puncte și sunt într-o poziție favorabilă pentru a prinde locurile de Europa.

Ciprian Marica, surprins de parcursul Farului în play-off: „Nu credeam că putem juca așa”

Jocul etalat de Farul în play-off l-a surprins chiar și pe Ciprian Marica. „Marinarii” au obținut 4 victorii, o remiză și o înfrângere în primele 6 meciuri din play-off. Cu Louis Munteanu în mare formă, clubul de la malul Mării Negre a marcat 8 goluri și a primit doar două în ultimele două etape.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam la acest parcurs în play-off! Nu credeam că putem juca într-o asemenea manieră. Chiar dacă eram sceptic, aveam încredere în ce îmi spunea Hagi: «Cipri, o să vezi, vom juca fantastic în play-off și nu vom pierde niciun meci».

Eu nu credeam: «Hai, mă, Gicane, chiar așa?». Dar uite că a avut dreptate, chiar așa s-a întâmplat”, au fost cuvintele lui Ciprian Marica.

ADVERTISEMENT