Sport

Gică Hagi va participa la meciul României cu Columbia! Ce obiective le-a “trasat” tricolorilor

Gică Hagi a vorbit despre echipa națională de fotbal a României înainte de partidele amicale programate pentru această acțiune.
19.03.2024 | 22:51
Gica Hagi va participa la meciul Romaniei cu Columbia Ce obiective lea trasat tricolorilor
Gică Hagi va participa la meciul României cu Columbia
ADVERTISEMENT

Echipa națională de fotbal a României s-a reunit pentru prima dată de la meciul care i-a adus calificarea la Euro 2024, victoria cu Elveția, 1-0, din noiembrie 2023.

România se pregătește să dispute două partide amicale

Jucătorii vor disputa două partide amicale, în care vor încerca să îl convingă pe selecționerul Edi Iordănescu că merită să facă parte din lotul naționalei care va merge la turneul final din Germania.

ADVERTISEMENT

Prima partidă de verificare se va disputa pe Arena Națională, vineri, 22 martie, de la 21:45, împotriva Irlandei de Nord.

Patru zile mai târziu, naționala României va participa la un amical de gală, contra Columbiei, pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid, de la 21:30.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, înaintea partidelor amicale ale României: ”Băieții merită felicitările noastre”

Gică Hagi consideră că, în cele două dueluri amicale, elevii lui Edi Iordănescu trebuie să aibă o evoluție care să îi mulțumească pe suporterii naționalei României.

”Sunt două meciuri de verificare, unde trebuie să fii serios, să le tratezi foarte bine și să ai o evoluție foarte bună. Sunt meciuri internaționale, chiar dacă sunt amicale, dar trebuie să te prezinți foarte bine.

ADVERTISEMENT

Băieții merită felicitările noastre pentru că au reușit să meargă la Euro 2024. Aceste meciuri trebuie tratate serios, să joace foarte bine.

Sunt două partide binevenite pentru toată lumea, te reunești, discuți, îi așteaptă un Campionat European foarte greu. Trebuie să fii serios, să produci rezultate, să mulțumești publicul.

ADVERTISEMENT

Cu toții încercăm să facem ceva pentru public, pentru că trebuie adus la stadion. În calificări au evoluat foarte bine, iar publicul i-a răsplătit”, a declarat Gică Hagi la Orange Sport.

ADVERTISEMENT