Sport

Giedrius Arlauskis, absență de ultima oră la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a explicat ce s-a întâmplat cu lituanianul

Giedrius Arlauskis este una dintre absențele importante din lotul Universității Craiova pentru meciul cu U Cluj, din etapa a 17-a din SuperLiga.
05.11.2022 | 21:50
Giedrius Arlauskis absenta de ultima ora la Universitatea Craiova Mirel Radoi a explicat ce sa intamplat cu lituanianul
Giedrius Arlauskis nu este nici măcar pe banca de rezervă pentru meciul cu UTA. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova caută victoria în meciul cu U Cluj care să o aducă pe podium. Mirel Rădoi a dezvăluit înainte de startul partidei de pe Ion Oblemenco motivele pentru care Arlauskis lipsește dintre buturile porții.

Giedrius Arlauskis, nici măcar pe banca de rezerve pentru meciul cu UTA Arad

Giedrius Arlauskis a evoluat ca titular în ultimele trei partide din campionat pentru Universitatea Craiova. Cu el pe teren, oltenii au obținut trei victorii în meciurile cu Petrolul, UTA Arad și Sepsi Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Fostul portar al lui CFR Cluj și FCSB nu se află însă în lot pentru duelul cu Universitatea Cluj de pe teren propriu, din etapa a 17-a a SuperLigii.

Mirel Rădoi, antrenorul echipei finanțate de Mihai Rotaru, a făcut lumină în acest sens înainte de fluierul de start al partidei. Portarul lituanian a acuzat probleme musculare, iar fostul selecționer nu a vrut să riște.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a lămurit problema absenței lui Arlauskis: „Am zis să îi oferim o perioadă liberă”

Locul lui Arlauskis în poarta Universității Craiova a fost luat de David Lazar, titularul de drept până la venirea portarului lituanian în Bănie.

„A acuzat ceva probleme musculare și am zis îi oferim o perioadă liberă pentru a nu risca o accidentare care să îl țină mai mult indisponibil. Hanca și Vînă a fost decizia tactică pentru această partidă”, au fost cuvintele lui Mirel Rădoi înainte de startul partidei cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a ajuns în tabăra celor de la Universitatea Craiova la începutul lunii septembrie din postura de jucător liber de contract, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Mirko Pigliacelli, despre venirea lui Giedrius Arlauskis la U Craiova: „Știam că va veni”

Mirko Pigliacelli a petrecut patru sezoane la Universitatea Craiova de care s-a despărțit în vară. Ajuns în țara sa natală, la Palermo, portarul italian a vorbit pentru FANATIK despre venirea lui Arlauskis la Craiova.

ADVERTISEMENT

„Universitatea Craiova are doi portari buni. Nu știu dacă aduce un plus (n.r. Arlauskis), nu pot să spun eu dacă aduce un plus sau un minus. Eu am stat acolo patru ani și cred că mi-am făcut datoria, chiar foarte bine.

Am stat foarte bine la Craiova, însă în ultimele șase luni s-au schimbat lucrurile. Știam de mult că o să ajungă Arlauskis acolo”, a declarat Mirko Pigliacelli pentru FANATIK.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Arlauskis, conform Transfermarkt.
  • 7 titluri de campion are Arlauskis în România la CFR Cluj și FCSB. 

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,30 este cota pentru „ambele echipe înscriu” la Ocna Mureș – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele. 

ADVERTISEMENT