Sport

Universitatea Craiova – U Cluj 1-0, în etapa a 17-a din SuperLiga. A patra victorie consecutivă pentru Rădoi, oltenii urcă pe podium. Video

Golul lui Alexandru Crețu aduce a patra victorie consecutivă pentru U Craiova în SuperLiga. Echipa lui Mirel Rădoi urcă pe podium.
05.11.2022 | 22:42
Universitatea Craiova  U Cluj 10 in etapa a 17a din SuperLiga A patra victorie consecutiva pentru Radoi oltenii urca pe podium Video
Universitatea Craiova - U Cluj Live stream ora 21:00 în etapa a 17-a din SuperLiga. Care studenţi vor trece examenul?
ADVERTISEMENT
05-11-2022
19:02

Universitatea Craiova - U Cluj 1-0 (Crețu, 60)

Vezi toate fazele importante aici. 

FINAL DE MECI. Universitatea Craiova se impune la limită în Bănie și urcă pe locul 3 în SuperLiga. Iată cum arată clasamentul:

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min. 78: Jovan Markovic, intrat în repriza secundă, scapă de fundaș însă trimite în forță pe lângă poartă. 

Min. 60: GOOOOL După un sfert de oră fără ocazii în repriza secundă, Alexandru Crețu înscrie cu o lovitură de cap din pasa lui Nicușor Bancu. Plamen Iliev respinge mingea în poartă. 

Min. 29: Rivaldinho este protagonistul uneia dintre cele mai mari ratări din acest sezon. Atacantul brazilian nu a reușit să trimită balonul în plasă din fața porții. 

Min. 28: Ștefan Baiaram scoate penalty după ce a fost faultat de Marius Briceag, însă Bogdan Mitrea este ghicit de Plamen Iliev. 

Min. 16: Universitatea Craiova are prima situație de poartă. Crețu pătrunde în partea dreaptă și trimite mingea pe jos în careu, însă Baiaram trimite pe direcția lui Plamen Iliev

Min. 1: Partida a început.

05-11-2022
17:51

Universitatea Craiova - U Cluj, ora 21:00. Echipele de start

Universitatea Craiova: Lazar – Vătăjelu, Papp, Mitrea, Screciu, Bancu – A. Crețu, Căpățînă, D. Nistor – Baiaram, Rivaldinho. Rezerve: I. Popescu, Martic, Găman, Mateiu, Florescu, Cîmpanu, Roguljic, A. Ivan, Markovic. Antrenor: Mirel Rădoi.

U Cluj: Iliev – Chipciu, Pițian, Ispas, Briceag – G. Simion, I. Filip – Fulop, Bic, Horșia – Thiam. Rezerve: Gorcea, F. Ilie, Nowak, Purece, Remacle, Haită, Hofman, Moraru, Bălan. Antrenor: Eugen Neague. 

Meciul Universitatea Craiova – U Cluj are loc sâmbătă, 5 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 17-a din SuperLiga. Ambele echipe vin după rezultate notabile în runda precedentă, oltenii succes la Sfântu Gheorghe iar clujenii, 2-1 acasă cu FCSB. Mirel Rădoi a recunoscut public faptul că se teme de omologul său de la Cluj, tot oltean şi el, Eugen Neagoe.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – U Cluj

Întâlnirea Universitatea Craiova – U Cluj se desfăşoară sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei,  în etapa a 17-a din SuperLiga. Organizatorii au făcut apel la suporteri să vină în număr cât mai mare, pentru a fi alături de echipa lui Mirel Rădoi, care are un parcurs destul de bun în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Craiovenii au reuşit trei victorii consecutive, dintre care două în deplasare, la Arad şi la Sfântu Gheorghe, echipa ajungând la 27 de puncte şi ocupând locul 4, la un singur punct în urma locului 3, CFR Cluj, dar ardelenii au două meciuri mai puţin. Oricum, fanii olteni au anunţat că vor căuta să fie cât mai mulţi, undeva între 7-10.000, pentru a crea o atmosferă favorabilă jucătorilor.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – U Cluj

Partida Universitatea Craiova – U Cluj se joacă sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco din capitala judeţului Dolj, în etapa a 17-a din SuperLiga şi va fi televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări accesând site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova, sâmbătă, 5 noiembrie, va fi o vreme plăcută ca temperatură pentru această perioadă a anului, în jur de 18 grade, dar cerul va fi acoperit pe tot parcursul zilei. Totuşi, perspectivele pentru precipitaţii sunt sub marja de 5 la sută. Va conduce la centru acest meci arbitrul Iulian Călin din Ştefăneşti, judeţul Argeş.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – U Cluj

Mirel Rădoi nu poate conta pe aportul a doi jucători. De unul ştie că abia la începutul anului viitor îl va revedea la antrenamente, este vorba despre campionul nedorit al accidentărilor din lotul oltenilor, atacantul bosniac Elvir Koljic, al doilea fiind fundaşul portughez Raul Silva, în locul căruia va reapărea Paul Papp.

ADVERTISEMENT

U Cluj are mai multe probleme de lot, dar vine să joace frumos şi să facă un rezultat bun, pentru a mai face un pas de ieşire din zona periculoasă. Este suspendat căpitanul Romario Pires, fundaşul Ştefan Vlădoiu nu are drept de joc conform înţelegerii dintre cele două cluburi, el fiind împrumutat la Cluj, iar Tescan, Elly Fernandez şi Romeo sunt accidentaţi.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – U Cluj

Deşi Şepcile roşii au învins FCSB etapa trecută casele de pariuri consideră că oltenii trebuie priviţi drept favoriţi clari. Echipa lui Mirel Rădoi are cotă 1,60 pentru cele trei puncte, iar cea a lui Eugen Neagoe cotă 6,40. Şansă dublă X2 ajunge la 2,20 iar un gol al oaspeţilor valorează cota de 2,00.

ADVERTISEMENT

Nu avem decât un meci direct între cele două echipe, pentru că Universitatea Craiova patronată de Mihai Rotaru nu este acelaşi lucru cu fosta Craiova Maxima. Este vorba de întâlnirea din turul acestui sezon regulat, care a avut loc pe malul Someşului, încheiată la egalitate, 1-1.

ADVERTISEMENT