Sport

„U” Cluj a băgat frica în Mirel Rădoi înaintea meciului cu Universitatea Craiova: „N-a dat FCSB-ului nicio șansă”. Video

La conferința de presă înaintea partidei Universitatea Craiova - U Cluj, Mirel Rădoi a declarat că își dorește ca elevii săi să controleze meciul de pe stadionul „Ion Oblemenco”.
03.11.2022 | 15:50
U Cluj a bagat frica in Mirel Radoi inaintea meciului cu Universitatea Craiova Na dat FCSBului nicio sansa Video
Mirel Rădoi anunță înainte de Universitatea Craiova - U Cluj: „Trebuie să împunem ritmul și intensitatea”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Știința” are trei victorii consecutive obținute în SuperLigă, iar Mirel Rădoi a declarat că își dorește să câștigele cele trei puncte puse în joc cu trupa lui Eugen Neagoe. Universitatea Craiova – U Cluj se va juca sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Mirel Rădoi, mesaj pentru jucătorii Universității Craiova: „Trebuie să împunem ritmul și intensitatea”

Tehnicianul Universității Craiova a declarat că U Cluj este o adversară dificilă, iar jucătorii „alb-albaștrilor” trebuie să fie concentrați în timpul partidei. În etapa. precedentă, „șepcile roșii” s-au impus cu 2-1 în fața celor de la FCSB, iar Mirel Rădoi a observat evoluțiile bune ale ardelenilor din ultimele meciuri.

ADVERTISEMENT

„Sâmbătă seara ne așteaptă reeditarea derby-urilor Universităților de acum mult timp, să sperăm că atât în tribune, cât și pe teren va fi la fel ca acum câțiva zeci de ani. Este un meci destul de important pentru ambele echipe. Chiar în ultima partidă atât noi, cât și Universitatea Cluj am reușit să câștigăm.

Ambele echipe vin cu un moral bun, dar noi jucăm acasă și trebuie să împunem ritmul și intensitatea. Trebuie să fim foarte atenți pentru că este o echipă foarte periculoasă, agresivă care acoperă zonele rămase libere imediat. Așa cum am văzut în ultima partidă nu a dat în 45 de minute nicio șansă adversarului, vorbim de un adversar de calibru care se bate câștigarea campionatului.

ADVERTISEMENT

În prima repriză la partida lor de acasă cu FCSB putea să fie 5-1, după au avut alte două situații în repriza a doua. În cele două partide din Cupa și campionat împotriva CFR-ului nu au fost cu nimic mai prejos. Și la partida cu Farul am jucat foarte bine, chiar dacă au pierdut”, a spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi: „Va trebui să continuăm să adunăm puncte, pentru că nu facem altceva decât să câștigăm câte o bătălie, nu războiul”

Antrenorul oltenilor este mulțumit de ultimele rezultate din SuperLiga și a declarat că „Știința” trebuie să obțină în continuare puncte în următoarele confruntări. Universitatea Craiova se află pe poziția a patra a clasamentului la o distanță de 10 puncte față de liderul din SuperLiga, Farul, cu 37 de puncte.

ADVERTISEMENT

„Va trebui să continuăm să adunăm puncte, pentru că nu facem altceva decât să câștigăm câte o bătălie, nu războiul. Sunt foarte multe puncte puse în joc, sunt încă 42 de puncte care trebuie în mare parte acumulate. Dacă vorbim de perfecțiune va fi foarte greu să o atingem, pentru că nu jucăm singuri.

Câteodată și la antrenamente când facem automatisme ofensivă fără adversitate nu ies aproape perfect. Din punctul acesta de vedere și adversarul te supune la o presiune, mai ales că nu are nimic de pierdut. Se așează foarte bine în teren, ocupă spațiile pe care înainte cu alte echipe le lăsau libere”, a declarat tehnicianul „Științei”.

ADVERTISEMENT

CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova se va juca la Zlatna: „Noi ne-am oferit să plătim cazare, transport și masă, dar ne-au refuzat”

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Universitatea Craiova o va înfrunta pe CS Ocna Mureș pe stadionul din Zlatna. Mirel Rădoi a declarat că oficialii oltenilor le-au propus albaiulienilor să joace pe stadionul „Ion Oblemenco”, însă aceștia au refuzat.

„Ăsta este programul, am încercat să jucăm la Craiova și am trimis clubului o solicitare, iar noi ne-am oferit să plătim cazare, transport și masă, dar au refuzat. Probabil că dacă pierdeau prima partidă cu Chindia, eu cred că acceptau să joace la Craiova.

Joacă mai aproape de casă, o să avem un adversar montat în fața noastră cu un teren, care nu se prezintă în condiții foarte bune și vor încerca să câștige ca să se califice în următoarea fază. Când e vorba de fotbal ne pot trezi și la două noapte, dacă trebuie să mergem până la Sighetul Marmației o vom face”, a declarat Mirel Rădoi.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 2,35 este cota pentru „ambele echipe marchează” la U Craiova – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT